«Ψάχνεται» με Φερναντάο ο Ολυμπιακός! - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017

«Ψάχνεται» με Φερναντάο ο Ολυμπιακός!

«Ψάχνεται» με Φερναντάο ο Ολυμπιακός!Ο 30χρονος Βραζιλιάνος σέντερ-φορ της Φενερμπαχτσέ, Φερναντάο προτάθηκε στον Ολυμπιακό και η περίπτωση του εξετάζεται με ενδιαφέρον.
O Ολυμπιακός ψάχνεται έντονα για έναν κλασικό σέντερ-φορ «στυλ Μποκανί» και σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, που έρχονται από την Τουρκία μία από τις πολύ καλές περιπτώσεις που εξετάζονται είναι αυτή του Φερναντάο!
Ο 30χρονος Βραζιλιάνος σέντερ-φορ της Φενέρμπαχτσέ αποχωρεί από τον τουρκικό σύλλογο, προτάθηκε στους «ερυθρόλευκους» και εξετάζεται με ενδιαφέρον από τους Πειραιώτες, αφού πρόκειται για μία περίπτωση που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη.

Ο Φερναντάο μετά από μία παραγωγική διετία στην Πόλη (37 γκολ σε 80 παιχνίδια) αποχωρεί από την Πόλη, αφενός γιατί τα «καναρίνια» θέλουν να κατανείμουν με διαφορετικό τρόπο τις θέσεις των ξένων τους κι αφετέρου γιατί το στυλ του δεν ικανοποιεί τον νέο τεχνικό της ομάδας Αϊκούτ Κοτσαμάν.

Ο υψηλόσωμος (1,94) Βραζιλιάνος σέντερ φορ, έχει συμβόλαιο μέχρι το 2019 και αμείβεται με 1,5 εκατομμύριο ετησίως και όπως προκύπτει από τουρκικές πηγές εκτός από τον Ολυμπιακό, ενδιαφέρει την Μπούρσασπορ (την πρώην ομάδα του δηλαδή, με την οποία είχε σκοράρει 38 γκολ τη διετία 2013-15), αλλά και μία ομάδα της χώρας του, πιθανότατα την Βιτόρια Μπαΐα.

Το μυστικό της υπόθεσης είναι πως η Φενέρμπαχτσέ δεν εγείρει ιδιαίτερες οικονομικές απαιτήσεις (οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τον παραχωρεί ακόμα και με ένα ποσό μικρότερο του εκατομμυρίου), ενώ συζητά ακόμα και το ενδεχόμενο δανεισμού, κάτι που καθιστά την περίπτωσή του ακόμα πιο ελκυστική.

Ο Βραζιλιάνος φορ, ο οποίος σημείωσε πέρυσι 19 γκολ σε 31 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις (τα 12 στο κύπελλο) στάθηκε αρκετά άτυχος αφού στα μέσα Μαρτίου έσπασε τον χέρι του με αποτέλεσμα να χάσει το υπόλοιπο της σεζόν, ωστόσο από την Τουρκία υπάρχει η πληροφόρηση πως έχει ξεπεράσει 100% το συγκεκριμένο πρόβλημα.

Σύμφωνα με πηγές από την Φενερμπαχτσέ, η διοίκηση του συλλόγου θέλει να κλείσει άμεσα τα μέτωπα των παραχωρήσεων, ώστε να κινηθεί για το ρόστερ της επόμενης σεζόν, κάτι που ενδεχομένως επιταχύνει τις εξελίξεις σχετικά με την περίπτωση του.


Πάρτε μία γεύση από τα προσόντα του Φερναντάο