Από μικρή την χλεύαζαν για την εμφάνισή της και την Φώναζαν «πιγκουίνο». Η εκδίκησή της; Η καλύτερη! - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τρίτη 6 Ιουνίου 2017

Από μικρή την χλεύαζαν για την εμφάνισή της και την Φώναζαν «πιγκουίνο». Η εκδίκησή της; Η καλύτερη!

Αυτή η 13χρονη έκανε κάτι πολύ γενναίο. Η Paris Harvey όχι μόνο κατάφερε να σταματήσει τους νταήδες που την ενοχλούσαν, αλλά τα κατάφερε αντιμετωπίζοντας τον μεγαλύτερό της φόβο – φορώντας μαγιό δημοσίως.

Η έφηβος από το Kent πάσχει από μία πάθηση που μειώνει τον μεταβολισμό της και έτσι παίρνει πολύ εύκολα βάρος, ενώ παράλληλα είναι πολύ δύσκολο να τα χάσει. Επίσης γεννήθηκε με δυσπλασία στο ισχίο και έτσι το αριστερό της πόδι είναι 1,5 εκατοστό κοντύτερο από το δεξί, με αποτέλεσμα να κουτσαίνει.

Αυτές οι δύο παθήσεις έχουν κάνει τον κόσμο να την αποκαλούν χοντρή και να την κοροϊδεύουν πως περπατάει σαν πιγκουίνος. “Αφού σε κοροϊδεύουν για πολύ καιρό, αρχίζεις να τους πιστεύεις. Έγινα πολύ ανασφαλής για την εμφάνισή μου.”


“Μπορεί να τρώω ακριβώς ότι τρώνε και οι άλλοι αλλά εγώ θα πάρω κιλά. Δεν είναι ότι κάθομαι όλη μέρα και τρώω πατατάκια. Ένιωθα όμως πως έπρεπε συνεχώς να απολογούμαι.”

Έτσι, ένα σαββατοκύριακο, η Paris αποφάσισε να αντιμετωπίσει τον μεγαλύτερο φόβο της – να φορέσει μαγιό και να βγει στην παραλία. Και εκτός από αυτό, αποφάσισε να ανεβάσει τις φωτογραφίες στο Twitter και τελικά πήρε πάνω από 337,000 likes


Παρόλο που δέχτηκε αρνητικά σχόλια από ανθρώπους που της έλεγαν πως προωθεί την παχυσαρκία, εκείνη επέλεξε να τους αγνοήσει και να επικεντρωθεί σε εκείνους που της συμπαραστάθηκαν.

“Νιώθω ότι πρέπει να αποδεχτούμε τους εαυτούς μας. Δεν έχω σκοπό να γίνω μοντέλο. Απλά θέλω να δείξω πως δεν έχε σημασία το μέγεθός σου – γεννήθηκες με αυτό το σώμα και είναι το μόνο που έχεις.”