Huawei P9: Tο πρώτο dual-lens Leica smartphone στον κόσμο ήρθε στην Ελλάδα - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Σάββατο 28 Μαΐου 2016

Huawei P9: Tο πρώτο dual-lens Leica smartphone στον κόσμο ήρθε στην Ελλάδα

huawei-p9-to-prwto-dual-lens-leica-smartphone-ston-kosmo-irthe-stin-elladaΤο Huawei P9 διατίθεται και στη χώρα μας και προσφέρει επαγγελματικής ποιότητας φωτογραφίες.
Το Huawei P9 ήρθε στην Ελλάδα και έκανε αισθητή την παρουσία του με μία εκδήλωση έκπληξη στην οποία εκτός από την ηγεσία της Huawei Ελλάδα με πρώτο τον CEO Tony Bao και την αφρόκρεμα της κοσμικής ζωής της Αθήνας, παρευρέθηκαν και οι αδελφοί Αντετοκούμπο, με τον Γιάννη να είναι ο πρεσβευτής της νέας συσκευής.
Η υπεύθυνη Μάρκετινγκ της Huawei Ελλάδας Νατάσα Καραμπουρνιώτη με τους αδελφούς Αντετοκούμπο
Η υπεύθυνη Μάρκετινγκ της Huawei Ελλάδας Νατάσα Καραμπουρνιώτη με τους αδελφούς Αντετοκούμπο
Το P9 είναι ένα android smartphone που προήλθε από τη σύμπραξη  δύο ηγετικών brands από το χώρο των smartphones και της φωτογραφίας - της Huawei και της Leica.
Ο CEO της Huawei Ελλάδας, Τόνυ Μπάο
Ο CEO της Huawei Ελλάδας, Τόνυ Μπάο












Η παρουσίαση του πολυαναμενόμενου Huawei Ρ9 από το Huawei Consumer Business Group στην Ελλάδα, έγινε σε ένα event γεμάτο εκπλήξεις και υψηλούς προσκεκλημένους.
Οι παρευρισκόμενοι στην εκδήλωση δοκίμασαν το Huawei P9 Lite και το P9 Plus που διαθέτουν κορυφαία κάμερα dual-lens,  ανεβάζοντας  το επίπεδο της τεχνολογίας κάμερας σε κινητό τηλέφωνο και προσφέροντας  μεγαλύτερη φωτεινότητα και ευκρίνεια στην αποτύπωση των  ζωηρών χρωμάτων και δυναμικών ασπρόμαυρων φωτογραφιών, με το μοναδικό στιλ της Leica. Με οθόνη 5.2 ιντσών 1080P, το P9 οφείλει τη δύναμή του στο νέο Kirin 955 2.5GHz 64-bit ARM-based επεξεργαστή για πρωτόγνωρη απόδοση, και διαθέτει λειτουργικό σύστημα Android Marshmallow 6.0. Το P9 διαθέτει μίνιμαλ DNA design, όπως οι προηγούμενες συσκευές της σειράς Ρ (Platinum) της Huawei.
Μετά την hands on εμπειρία με τη συσκευή οι καλεσμένοι παρακολούθησαν το τρέιλερ  της διαφημιστικής ταινίας της νέας συσκευής στην οποία πρωταγωνιστούν η Scarlett Johansson και ο Henry Cavill, Global, Product Ambassadors της σειράς Huawei P9 αλλά και ένα εντυπωσιακό σόου με πυροτεχνήματα.   thetoc.gr