Τον θέλει! Αυτός ο "νέος" προπονητής του ΠΑΟΚ; - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016

Τον θέλει! Αυτός ο "νέος" προπονητής του ΠΑΟΚ;

Ο Ιβάν Σαββίδης φαίνεται πως κάτι έχει στην άκρη του
μυαλού του, για την επόμενη αγωνιστική περίοδο!

Η αλήθεια είναι πως η φετινή αγωνιστική περίοδος δεν κύλησε καθόλου καλά για τον ΠΑΟΚ, καθώς δεν κατάφερε να είναι ανταγωνιστικός του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα, ενώ και στην Ευρώπη δεν τα πήγε καλά.

Παρόλα αυτά ο Ιβάν Σαββίδης δεν απογοητεύεται και, ήδη, έχει στο μυαλό του κάποιες κινήσεις για την επόμενη ημέρα...

Για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, δηλαδή, αν και αυτό που έχει τώρα στο μυαλό του είναι πώς θα βρεθεί ο Δικέφαλος, στην κορυφή του μίνι πρωταθλήματος των πλέι οφ.

Με το σενάριο που έρχεται από τη Θεσσαλονίκη, να αναφέρει ότι ο Σαββίδης δεν αποκλείει να κρατήσει στην άκρη του πάγκου τον Βλάνταν Ίβιτς και την επόμενη αγωνιστική περίοδο!

Ήδη έχει εκφράσει την επιθυμία να τον στηρίξει με όποιον τρόπο μπορεί, ενώ είναι πεπεισμένος ότι πρόκειται για έναν φιλόδοξο άνθρωπο, που σέβεται την ευκαιρία που του έδωσε ο ΠΑΟΚ να γίνει πρώτος προπονητής.

Το ίδιο σενάριο θέλει τον Ίβιτς να έχει στο πλευρό του τον αδερφό του, Ίλια και τον Βούκιτς!

Αν και για να γίνουν όλα αυτά θα πρέπει ο Δικέφαλος να έχει μόνο επιτυχίες από εδώ και μετά: Καλές και πειστικές εμφανίσεις και νίκες μέχρι να τελειώσει το πρωτάθλημα και το ίδιο να συμβεί και στα πλέι οφ...

Δεν είναι αρνητικός ο ομογενής επιχειρηματίας με την προοπτική παραμονής του Ίβιτς, αλλά αυτό είναι κάτι που θα το δούμε ξανά όταν τελειώσει οριστικά η φετινή αγωνιστική περίοδος.

Κρατήστε όμως σε μία άκρη του μυαλού σας την περίπτωση του Βλάνταν, καθώς το ίδιο φαίνεται ότι κάνει και ο Σαββίδης...

Πηγή: sportdog.gr