Μην τσιμπάτε αυτή είναι η αλήθεια! – 180.000 ευρώ τζίρο κάνει τον μήνα από τους μετανάστες - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016

Μην τσιμπάτε αυτή είναι η αλήθεια! – 180.000 ευρώ τζίρο κάνει τον μήνα από τους μετανάστες

Η αλήθεια πίσω απ’ τον Λάζαρο Ούλη που γκρινιάζει
για την «κατάληψη του χωραφιού του απ’ τους Πρόσφυγες»

Έχει γεμίσει όλο το ίντερνετ σήμερα με «Ένα βίντεο που δε δημοσίευσαν τα ΜΜΕ», με βαρύγδουπους τίτλους για τις τηλεοράσεις που κρύβουν τον ανθρώπινο πόνο των Ελλήνων – και μας ζητείται να το κοινοποιήσουμε παντού! Ποιος είναι λοιπόν ο ανθρώπινος πόνος των Ελλήνων;

Το είδα στου δημοσιογράφου Δημήτρη Αλικάκου που λέει πως μόλις μάθουμε όλη την ιστορία αμέσως θα καταλάβουμε γιατί το “έκρυψαν” τα κανάλια:

Ο κ. Λάζαρος Ούλης, κάτοικος Ειδομένης, κάνει λόγο για κατάληψη του χωραφιού του (45 στρέμματα), από τους πρόσφυγες που έχουν στήσει σκηνές, με αποτέλεσμα να θέλει να το καλλιεργήσει καλαμπόκι για να ζήσει και να μην μπορεί. Και βέβαια “η πολιτεία αδιαφορεί.

“Να τους βγάλουν έξω ή να με αποζημιώσουν”.

Σοβαρή μαρτυρία που φτάνει στα όρια της καταγγελίας. Έτσι δείχνει. Ένας άνθρωπος δηλώνει ότι οι πρόσφυγες τον κατέστρεψαν και δεν έχει να λεφτά να ταΐσει τα ζώα του (“70 μοσχάρια”).

Οι πρόσφυγες τον κατέστρεψαν οικονομικά λοιπόν… Ένα λεπτό!” γράφει ο Αλικάκος. “Ούλης… μα τι μου θυμίζει αυτό το επώνυμο; Ούλης… Ω μα ναι! Ο Λάζαρος Ούλης!