Καλούδης: Αμίσθωτες και βρώμικες οι παραλίες της Κέρκυρας - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Καλούδης: Αμίσθωτες και βρώμικες οι παραλίες της Κέρκυρας

Οι παραλίες της Κέρκυρας δεν έχουν εκμισθωθεί και είναι θεοβρώμικες, με συνέπεια οι επαγγελματίες να βρίσκονται σε απόγνωση αναφέρει με ανακοίνωσή του ο Γιώργος Καλούδης.


Μάλιστα, ζητά την άμεση συνεργασία του απερχόμενου Δημάρχου, Γ. Τρεπεκλή με τον επόμενο Δήμαρχο Κέρκυρας, Κ. Νικολούζο, ώστε να λυθεί το  πρόβλημα.

Η ανακοίνωση Καλούδη
ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ 
ΟΙ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΚΜΙΣΘΩΘΕΙ
ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ, ΤΕΛΗ ΜΑΗ,  ΘΕΟΒΡΩΜΙΚΕΣ
ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΘΟΥΝ ΟΙ Κ.Κ. ΤΡΕΠΕΚΛΗΣ ΚΑΙ ΝΙΚΟΛΟΥΖΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΕΡΚΥΡΑΙΩΝ.
 29 Μάη 2014 σήμερα και οι παραλίες της Κέρκυρας είναι θεοβρώμικες και χωρίς ακόμα να έχουν εκμισθωθεί σε επαγγελματίες.
Οι τουρίστες της Κέρκυρας… « απολαμβάνουν βρώμικες παραλίες γεμάτες φύκια, μουυκάλια κλπ » ! ! !
  Οι επαγγελματίες  εστιατορίων, μπαρ αλλά οι επαγγελματίες με ξαπλώστρες κλπ είναι σε απόγνωση. Ήδη υπάρχουν οι τραυματικές εμπειρίες από πέρυσι που η Κτηματική Εταιρεία του δημοσίου βεβαίωσε στην Εφορία σε βάρος των επαγγελματιών απίστευτα και εξοντωτικά  ποσά ως πρόστιμα για … δήθεν κατάληψη δημόσιων κτημάτων ! ! !
    
    Ο Δήμαρχος Κερκυραίων κ.Τρεπεκλής, ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος κ.Νικολούζος και οι επικεφαλής των παρατάξεων στο απερχόμενο και στο νεοεκλεγέν Δημοτικό  Συμβούλιο, οφείλουν να συνεργασθούν άμεσα, και να δοθεί εντός των ημερών μία λύση στο φλέγον αυτό θέμα που δυσφημεί τον τουρισμό της Κέρκυρας, και κάνει μεγάλο κακό στον τουρισμό !
  Μέχρι να σκεπάσουν τους λάκκους στους δρόμους, μέχρι να ανάψουν τις λάμπες στους δρόμους και μέχρι να ξεστήσουν το τσαντήρι από το αεροδρόμιο της Κέρκυρας, ο απερχόμενος Περιφερειάρχης κ.Σπύρου,( ο νέος Περιφερειάρχης κ.Γαλιατσάτος) και η νέα Δημοτική Αρχή, ας σταματήσουν τη κοροιδία για δήθεν τουριστική προβολή και τη διασπάθιση του χρήματος ! ! ! σε ημέτερους και προς ιδίαν τέρψιν !
corfupress.com