Έρχονται 53 κρουαζιέρες τον Ιούνιο, φτάνει & το Disney Magic - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Έρχονται 53 κρουαζιέρες τον Ιούνιο, φτάνει & το Disney Magic

disney cruisesΠρώτη προσέγγιση στο λιμάνι της Κέρκυρας του κρουαζιερόπλοιου Disney Magic – 53 προσεγγίσεις για τον μήνα Ιούνιο.

Στο λιμένα Κέρκυρας θα προσεγγίσουν 53 κρουαζιερόπλοια κατά τον μήνα Ιούνιο με μέγιστη χωρητικότητα 97,000 επιβατών και σύμφωνα με υπολογισμούς  του λιμένα  πάνω από 80,000 θα απολαύσουν τις ομορφιές του νησιού.


Ξεχωριστή για τον λιμένα Κέρκυρας αλλά και για το νησί γενικότερα κρίνεται η πρώτη και μοναδική άφιξη για το 2014 του κρουαζιερόπλοιου Disney Magic της εταιρείας Disney Cruises την Κυριακή  22/6.

Πρόκειται για μια θεματική 13-ήμερη κρουαζιέρα βασισμένη σε αγαπημένους ήρωες μικρών και μεγάλων παιδιών που ξεκινάει τις 14 Ιουνίου από το λιμάνι της Βαρκελώνης και καταλήγει τις 26 Ιουνίου στο λιμάνι της Βενετίας.     
progrs
 
Επιπρόσθετα, τις  22/6 ρεκόρ προσέλευσης επισκεπτών θα καταγράφει για την φετινή σαιζόν με πάνω από 8.000 επιβάτες προερχόμενους από 4 διαφορετικά κρουαζιερόπλοια που θα καταπλεύσουν εκείνη την ημέρα στο λιμάνι.

Συγκεκριμένα το Disney Magic της εταιρείας Disney Cruises, το Emerald Princess της  Princess Cruises, το Queen Elizabeth της Qunard Cruise Line και το Aurora της P&O Cruises θα παραμείνουν πάνω από 9 ώρες στο νησί της Κέρκυρας δίνοντας τον απαιτούμενο χρόνο στους επισκέπτες για περιήγηση και ποίκιλες δραστηριότητες.

To συνολικό πρόγραμμα των προσεγγίσεων για τον Ιούνιο, έχει ως εξής:
cruise june14
cruise2 june14