Άνδρας πέταξε κέρματα σε κινητήρα αεροπλάνου πριν την απογείωση για «καλή τύχη» - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τετάρτη 28 Απριλίου 2021

Άνδρας πέταξε κέρματα σε κινητήρα αεροπλάνου πριν την απογείωση για «καλή τύχη»

 Κατά την επιβίβασή του σε αεροπλάνο, ένας Κινέζος πέταξε έξι κέρματα στον κινητήρα για καλή τύχη, με τους ανθρώπους του αεροδρομίου να τον παίρνουν χαμπάρι και να ακυρώνουν ευτυχώς την πτήση!

Κάθε άνθρωπος έχει εκτός από τις παραξενιές του, έχει και τα δικά του γούρια ή προκαταλήψεις που θα του φέρουν τύχη. Αυτό όμως που έκανε ένας άνδρας από την Κίνα λίγο πριν την απογείωση του αεροπλάνου του, ξεπερνάει κάθε φαντασία και φυσικά δεν το λες και ασφαλές.

Πιο συγκεκριμένα, με σκοπό να του... πάει καλά το ταξίδι από το Γουέιφανγκ στο Χάικου, αποφάσισε την στιγμή που επιβιβαζόταν, να ρίξει έξι νομίσματα στον ένα από τους δύο κινητήρες!

Ευτυχώς για εκείνον αλλά και για τον ίδιο αλλά και για τους υπόλοιπους 148 επιβάτες της πτήσης, οι άνθρωποι του αεροδρομίου κατάλαβαν έγκαιρα το περιστατικό και αφού έβγαλαν όλο τον κόσμο από το αεροπλάνο, κατάφεραν να αφαιρέσουν τα κέρματα.

Παρόλα αυτά το ταξίδι ακυρώθηκε βάση των κανόνων ασφαλείας, με τους επιβάτες να κάνουν υπομονή μέχρι το επόμενο πρωινό, όπου και αναχώρησαν για τον προορισμό τους, ενώ ο άνδρας που προκάλεσε την αναταραχή, συνελήφθη από την αστυνομία! sport-fm.gr