YouTuber επιχειρεί ληστεία για φάρσα και καταλήγει νεκρός - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2021

YouTuber επιχειρεί ληστεία για φάρσα και καταλήγει νεκρός

 Οι φάρσες δεν είναι κάτι νέο στο YouTube και υπάρχουν κανάλια που έχουν “χτίσει” ολόκληρη την ύπαρξή τους με αυτές. Ωστόσο πολλές φορές ξεπερνούν κάποια όρια. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, ο άτυχος YouTuber ξεπέρασε το όριο της...λογικής, αφού θεώρησε καλή ιδέα να πραγματοποιήσει μία φάρσα στην οποία θα πλησίαζε αγνώστους σε ένα πάρκινγκ, για να τους ληστέψει υπό την απειλή μαχαιριού.

Ο 20χρονος Timothy Wilks και ένας ακόμα φίλος του ο οποίος δεν κατονομάζεται, πλησίασαν μία ομάδα ανθρώπων κρατώντας μαχαίρια και ένας 23χρονος πυροβόλησε τον Wilks με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία του πνοή στο πάρκινγκ.

Ο 23χρονος δήλωσε στην αστυνομία πως δεν είχε ιδέα ότι πρόκειται για φάρσα και έδρασε σε αυτοάμυνα. Δε συνελήφθη καθώς ο νόμος στην πολιτεία του Tennessee αναφέρει πως “δεν υπάρχει υποχρέωση υποχώρησης πριν να χρησιμοποιηθεί θανατηφόρα βία, αρκεί να είστε νόμιμοι και να είστε σε ένα μέρος στο οποίο έχετε το δικαίωμα να είστε”.

Να σημειωθεί πως το μέρος που συνέβη αυτό είναι το πάρκινγκ ενός κέντρου οικογενειακής διασκέδασης στο οποίο συχνάζουν και πολλά μικρής ηλικίας παιδιά.

Το YouTube έχει απαγορεύσει τις “επικίνδυνες φάρσες” 10 μήνες μετά το θάνατο του Pedro Ruiz το 2017, όταν τον πυροβόλησε και τον σκότωσε η κοπέλα του, Monalisa Perez, θεωρώντας πως ένα χοντρό βιβλίο που κρατούσε ο νεαρός στο στήθος του θα σταματούσε τη σφαίρα.