Χαμός στο Survivor: Παππάς και Σταμούλης πήγαν για φαγητό σε ξενοδοχείο - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2021

Χαμός στο Survivor: Παππάς και Σταμούλης πήγαν για φαγητό σε ξενοδοχείο


 Φήμες πως τους έκανε τσακωτούς ο σεκιουριτάς της παραγωγής και τσακώθηκαν μαζί του

O κακός χαμός έχει γίνει στο Survivor μετά την… εξαφάνιση των Αλέξη Παππά και Chris Σταμούλη οι οποίοι έφυγαν τη νύχτα από την καλύβα και επέστρεψαν μετά από αρκετές ώρες.

Οι δύο είπαν για να δικαιολογήσουν την απουσία τους πως έψαχναν φαγητό στη ζούγκλα. Η παραγωγή τους επέβαλε ποινή, όπως χαρακτηριστικά είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, ενώ σήμερα στον αέρα του «Ευτυχείτε» ο Γρηγόρης Γκουντάρας προέβη σε μια αποκάλυψη που αν επιβεβαιωθεί θα προκαλέσει τριγμούς.

Ο Αλέξης Παππάς και ο Chris Σταμούλης έφυγαν και πήγαν σε ένα ξενοδοχείο, προκειμένου να βρουν να φάνε, ενώ στην επιστροφή τσακώθηκαν άγρια με έναν σεκιούριτι της παραγωγής.

«Αυτοί έφυγαν για να πάνε σε ένα ξενοδοχείο για να φάνε. Το ξενοδοχείο είναι περίπου 25 με 30 χιλιόμετρα μακριά. Μετά έγινε κι ένα επεισόδιο με έναν σεκιουριτά. Αυτό που μου είπαν εμένα είναι ότι πλακώθηκαν με έναν σεκιουριτά που τους είδε στην επιστροφή. Αν ισχύει κάτι τέτοιο, η τιμωρία που δέχτηκαν είναι μικρή. Να σας πω ότι έγινε πολύ μεγάλη φασαρία στους μπλε, αυτά που είδαμε ήταν… οδοντόκρεμα. Υπήρχαν πολύ μεγάλες εντάσεις, γιατί έφυγαν, πώς έφυγαν, τι έκαναν, γιατί το έκαναν κλπ…», είπε ο Γρηγόρης Γκουντάρας. protothema.gr