Super League: ΑΕΚ-Αρης απόψε στο ΟΑΚΑ, εντός έδρας ματς για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2021

Super League: ΑΕΚ-Αρης απόψε στο ΟΑΚΑ, εντός έδρας ματς για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ

 Τέσσερα σημαντικά παιχνίδια περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής της Super League.

Το ντέρμπι ΑΕΚ-Άρης αποτελεί το «κερασάκι» στην… τούρτα της 21ης αγωνιστικής, στην οποία είναι πλούσιο το θέαμα εντός και εκτός γηπέδων. Χθες αναβλήθηκε το Λαμία-ΑΕΛ λόγω της ανάκλησης δέκα δελτίων παικτών των «βυσσινί», ενώ ο Παναθηναϊκός πήρε σπουδαίο «διπλό» μέσα στην έδρα του Ατρόμητου και πλησίασε ακόμα περισσότερο στην πρώτη τετράδα. Σήμερα το πρόγραμμα έχει πολλές αναμετρήσεις σε Θεσσαλονίκη, Βόλο, Φάληρο και ΟΑΚΑ!


Στις 15:00, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Απόλλωνα Σμύρνης, ελπίζοντας πως αργότερα στην Αθήνα ΑΕΚ και Άρης θα χάσουν πολύτιμους βαθμούς και εκείνος θα περάσει μόνος στη δεύτερη θέση. Από την πλευρά της, η «ελαφρά ταξιαρχία» δείχνει μαχητική μακριά από τη Ριζούπολη και ψάχνει βαθμούς με τους οποίους θα έχει ένα πιο… άνετο φινάλε στο φετινό πρωτάθλημα. Ο ΠΑΟΚ νίκησε στον πρώτο γύρο στη Ριζούπολη, φτάνοντας τις 40 νίκες σε βάρος του Απόλλωνα, συνεχίζοντας την πρόσφατη ακόμα καλύτερη παράδοση που χτίζει στα παιχνίδια τους. Ο ΠΑΟΚ έχει κερδίσει και τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια με τον Απόλλωνα, ενώ δεν έχει ήττα στα τελευταία 17 μεταξύ τους, με 11 νίκες και έξι ισοπαλίες.


Στις 17:15, ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΟΦΗ στο Καραϊσκάκη, σε ένα ματς που οι Πειραιώτες θέλουν τη νίκη για την αφιερώσουν στα θύματα της Θύρας 7, καθώς αύριο συμπληρώνονται 40 χρόνια από εκείνη την μαύρη μέρα στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού. Οι Κρητικοί, τώρα, θέλουν να βγάλουν αντίδραση, αφού στα τελευταία ματς έχουν προβληματική εικόνα και ήδη έχουν αρχίσει να κάνουν τα σύννεφα την εμφάνισή τους πάνω από τον Γιώργο Σίμος. Ο Ολυμπιακός επικράτησε στον πρώτο γύρο στο Ηράκλειο, παίζοντας μόλις το δεύτερο παιχνίδι του εκτός έδρας και κάνοντας την πρώτη εκτός έδρας νίκη. Ο ΟΦΗ έχει μετρημένα καλά αποτελέσματα με τον Ολυμπιακό, μάλιστα μετά την πρωτοχρονιά έχει να πάρει βαθμό 16 χρόνια και να κάνει νίκη 21 χρόνια. Ο Ολυμπιακός έχει κερδίσει και τα έξι τελευταία παιχνίδια του με τον ΟΦΗ, μετά τη νίκη των Κρητικών στις 21 Οκτωβρίου 2018 με 1-0 (35’ κεφαλιά Βουό).


Το άλλο ματς, την ίδια ώρα, είναι το Βόλος-Αστέρας Τρίπολης. Το παιχνίδι του Βόλου θα έχει καθοριστική συμβολή στην εξέλιξη της μάχης για την έκτη θέση. Αν ο Αστέρας Τρίπολης δεν χάσει, κάνει μεγάλο βήμα για να την κατακτήσει. Οι γηπεδούχοι θα ελπίζουν μόνο με νίκη, αφού θα πλησιάσουν στους έξι βαθμούς. Ο Βόλος ισοφάρισε στις καθυστερήσεις του αγώνα της Τρίπολης στον πρώτο γύρο και απέφυγε μια τρίτη διαδοχική ήττα από τον Αστέρα. Το γκολ αυτό του Περέα μάλιστα ήταν το πρώτο που έβαλε ο Βόλος στον Αστέρα Τρίπολης μετά από τρία παιχνίδια. Ο Αστέρας Τρίπολης δεν έχει ηττηθεί από το Βόλο, μετρώντας δύο νίκες και δύο ισοπαλίες. Τα τρία από τα τέσσερα παιχνίδια έχουν γίνει στην Τρίπολη.


Το τελευταίο ματς της ημέρας είναι το ντέρμπι ΑΕΚ-Άρης. Μέσα σε διάστημα μικρότερο του ενός μήνα, οι δύο ομάδες βρίσκονται και πάλι αντίπαλοι σε μια μάχη για τη δεύτερη τουλάχιστον θέση, που από ό,τι φαίνεται θα έχει διάρκεια. Μόλις στις 14 Ιανουαρίου έγινε το παιχνίδι του πρώτου γύρου. Η ΑΕΚ νίκησε 1-0, συνεχίζοντας μια σειρά καλών αποτελεσμάτων τελευταία στις «κιτρινόμαυρες» κόντρες. Η Ένωση«» συμπλήρωσε πέντε παιχνίδια αήττητη, με τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες.


Αναλυτικά το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 21ης αγωνιστικής της Super League

Xθες


Λαμία-Λάρισα (αναβολή)

Ατρόμητος-Παναθηναϊκός 2-3 (45' Γούτας, 56' Αγκάγιεφ - 10' Βέλεθ, 48' Καρλίτος, 84' Σανκαρέ)

Σήμερα


15:00 ΠΑΟΚ-Απόλλων Σμύρνης (Novasports 1)

17:15 Βόλος-Αστέρας Τρίπολης (Novasports 3)

17:15 Ολυμπιακός-ΟΦΗ (Novasports 2)

19:30 ΑΕΚ-Αρης (Novasports 1)

Δευτέρα


19:30 Παναιτωλικός-ΠΑΣ Γιάννινα (Novasports 1)

Η βαθμολογία της Super League (σε 20 αγώνες)

Ολυμπιακός 54

ΑΕΚ 40

Άρης 39

ΠΑΟΚ 39

Παναθηναϊκός 38 -21αγ.

Αστέρας Τρίπολης 33

Ατρόμητος 25 -21αγ.

Βόλος 24

ΟΦΗ 19

 Απόλλων Σμύρνης 18 -19αγ.

ΠΑΣ Γιάννινα 18

Παναιτωλικός 13

Λαμία 11 -18αγ.

Λάρισα 9-19αγ.

Η επόμενη αγωνιστική της Super League

Σάββατο 13 Φεβρουαρίου


17:15 Αστέρας Τρίπολης-Λαμία

19:30 Απόλλων Σμύρνης-Ατρόμητος

Κυριακή 14 Φεβρουαρίου


15:00 Αρης-Παναιτωλικός

17:15 Λάρισα-ΑΕΚ

17:15 ΟΦΗ-Βόλος

19:30 Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός

Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου


19:30 ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ


iefimerida.gr