Μαρία Κορινθίου: «Στο ξεκίνημα μου, μου είπαν ότι οι γυναίκες ηθοποιοί πρέπει να περάσουν από κρεβάτια σκηνοθετών…» - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2021

Μαρία Κορινθίου: «Στο ξεκίνημα μου, μου είπαν ότι οι γυναίκες ηθοποιοί πρέπει να περάσουν από κρεβάτια σκηνοθετών…»


 Καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό» βρέθηκε η Μαρία Κορινθίου. Η αγαπημένη ηθοποιός, μίλησε μεταξύ άλλων για τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών σχετικά με τις καταγγελίες που έχουν κάνει πολλοί ηθοποιοί περί σεξουαλικής, ψυχολογικής και λεκτικής βίας στο χώρο του θεάτρου.

«Γενικά όλα αυτά τα γνώριζα, νομίζω το μεγαλύτερο ποσοστό στον χώρο μας ήξερε αρκετά πράγματα. Τόσα χρόνια το πληρώνω που μιλάω ανοιχτά, πάντα έλεγα χωρίς να ονομάσω ανθρώπους, ότι γίνεται αυτό και ότι υπάρχει μέσα στον χώρο. Ειδικά για 3 γυναίκες όσα είπαν, επειδή ήμασταν στο καμαρίνι μαζί και είναι φίλες μου, το ήξερα. Ήταν μικρές τότε και το αντιμετωπίζεις διαφορετικά…Δεν είναι εύκολο να μιλήσουν έχουν οικογένειες από πίσω…», είπε η αγαπημένη ηθοποιός.

Στη συνέχεια μίλησε για την δική της περιπέτεια: «Όταν ήρθα από Αμερική που δεν ήξερα και κανέναν, μου είπαν ότι οι γυναίκες ηθοποιοί πρέπει να περάσουν από συγκεκριμένα κρεβάτια σκηνοθετών, αλλιώς δεν θα κάνουν τίποτα. Μου το είπαν άνθρωποι που υποτίθεται ήταν του χώρου, αλλά στην πορεία δεν ήταν. Το έκαναν για να εκμεταλλεύονται τα κορίτσια. Εγώ δέχτηκα ένα τύπου φλερτ, αλλά όχι σε τέτοιο σημείο. Μου είπε άκου να δεις κοριτσάκι μου αν δεν έρθεις, δεν θα κάνεις τίποτα στην ζωή σου και του είπα θα το δούμε».