Τζούλια Νόβα: Δύο φορές δέχτηκα σeξουαλική παρενοχλήση, μου είπαν να βρω χορηγό - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2021

Τζούλια Νόβα: Δύο φορές δέχτηκα σeξουαλική παρενοχλήση, μου είπαν να βρω χορηγό

 Σπάει τη σιωπή της η γνωστή παρουσιάστρια Τζούλια Νόβα, με μία συνέντευξη στο Secret για όσα έχει ζήσει στο χώρο του θεάματος.

Η παρουσιάστρια Τζούλια Νόβα, σε μια εξομολόγηση στη Σάσα Σταμάτη και το Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά, μιλάει για όσα βίωσε στο χώρο του θεάματος.

Αποκαλύπτει για πρώτη φορά ότι δέχτηκε, όχι μόνο λεκτική βία, αλλά δύο φορές σεξουαλική παρενόχληση στον χώρο αυτό.

«Ναι, μου έχει τύχει δύο φορές σεξουαλική παρενόχληση. Η μία φορά ήταν διακριτική, ενώ στην άλλη περίπτωση μου είπε “για να κάνεις κάτι σε αυτή την δουλειά, για να μπορέσεις να προχωρήσεις μπροστά, δυστυχώς πρέπει να κάνεις και κάποια πράγματα”.

Μου είπε “ίσως να βρεις και έναν χορηγό, ο οποίος να σε χρηματοδοτήσει, έτσι ώστε να πάρεις δικιά σου εκπομπή, αλλιώς καμία δεν παίρνει εκπομπή”» αναφέρει χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Η ίδια η Τζιούλια Νόβα, μάλιστα, εξομολογείται ότι σε έναν εργασιακό χώρο, επειδή ήταν η πιο μικρή, της φέρονταν και της μιλούσαν με άσχημο τρόπο. «Είχα περίεργες συμπεριφορές από ανθρώπους σε συνθήκες εργασίας. 

Δεχόμουν κατά κάποιον τρόπο ψυχολογικό πόλεμο. Όποτε συνέβαινε κάτι, έριχναν όλες τις ευθύνες σε εμένα. Ήμουν η μικρότερη στο περιβάλλον εκείνο.

Όταν υπήρχαν καθυστερήσεις, μου μιλούσαν σε πολύ υψηλούς τόνους και μου έλεγαν “μη ξαναγίνει”, αλλά μου το έλεγαν με άσχημο τρόπο και φωνές. Με ουρλιαχτά, μου φώναζαν.

Στην αρχή ήμουν διστακτική να φωνάξω κι εγώ, γιατί δεν μου αρέσουν οι εντάσεις. Προσπαθούσα να τους εξηγήσω ότι είμαι συνεπής.

Στη συνέχεια, δεν άντεξα και εγώ και άρχισα να μιλάω πιο άσχημα και μετά σταμάτησαν. Δυστυχώς, στον χώρο μας, για να μπορείς να έχεις μια ωραία συνεργασία, πρέπει με τον τρόπο σου να επιβληθείς. Αν δείξεις πιο αδύναμος, δυστυχώς σε καβαλάνε». newsit.gr