Ανακοινώθηκε το ολοκαίνουργιο concept phone της Xiaomi – δεν έχεις ξαναδεί κάτι τέτοιο - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2021

Ανακοινώθηκε το ολοκαίνουργιο concept phone της Xiaomi – δεν έχεις ξαναδεί κάτι τέτοιο

Η Xiaomi ανακοίνωσε το τελευταίο και πιο πρόσφατο concept smartphone της. Με “quad-curved waterfall display, ένα smartphone, που όμοιό του δεν έχει υπάρξει ξανά. Με λίγα λόγια, πρόκειται για μια συσκευή  που όχι μόνο έχει 88-degree “waterfall” curves στα αριστερά και δεξιά, αλλά και στη κορυφή και στο κάτω μέρος, χωρίς να αφήνει χώρο για θύρες ή buttons.

xiaomi concept

H Xiaomi αναφέρει ότι προορίζεται να επεκτείνει τα όρια της οθόνης στο άπειρο και να επιτρέψει ένα design εντελώς απελευθερωμένο από τις θύρες. Η προφανής απορία είναι πως θα λειτουργεί στις γωνίες, αλλά βάσει των προωθητικών φωτογραφιών φαίνεται ότι η Xiaomi τις αφήνει κενές με μικρά, rounded cutouts.

xiaomi concept

Η ανακοίνωση μιας concept συσκευής αποκλειστικά και μόνο μέσω renders δεν συγκρίνεται σε καμιά περίπτωση με την επίδειξη ζωντανά στον τύπο, όπως γινόταν στην προ covid εποχή. Πάντως, στέλεχος της Xiaomi αναφέρει στο Theverge, ότι η συσκευή υπάρχει και ότι την χρησιμοποιούν και οι ίδιοι.