Αναβαθμίστε άμεσα τον Chrome - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2021

Αναβαθμίστε άμεσα τον Chrome

 Η Google έδωσε στην κυκλοφορία το Chrome update 88 και συγκεκριμένα την 88.0.4324.150 έκδοση για Windows, Mac και Linux. Αυτή η αναβάθμιση είναι πολύ σημαντική, καθώς διορθώνει ένα zero day exploit το οποίο ήδη έχουν εκμεταλλευτεί hackers. Η Google δεν έδωσε λεπτομέρειες για το πρόβλημα, το οποίο απλά χαρακτηρίστηκε με τον κωδικό CVE-2021-21148.

Η πρόσβαση στις λεπτομέρειες του bug θα κρατηθεί περιορισμένη έως ότου η πλειοψηφία των χρηστών αναβαθμιστούν με το fix.

Έως τώρα δε γνωρίζουμε ακριβώς πώς έχουν εκμεταλλευτεί κάποιοι το bug, όπως αναφέρει όμως το ZDNet, μάλλον συνδέεται με hacking εκστρατεία της Βόρειας Κορέας που είχαμε αναφέρει πριν δύο εβδομάδες, με στόχο ερευνητές ασφαλείας σε όλο τον κόσμο.

Οι αναβαθμίσεις στον Chrome είναι αυτοματοποιημένες, ωστόσο μπορείτε να ελέγξετε σε ποια έκδοση βρίσκεστε επιλέγοντας τις τρεις τελείες πάνω δεξιά, Settings και στην καρτέλα που θα ανοίξει, επιλέγετε από αριστερά το “About Chrome”. Αν έχετε μέρες ανοιχτό τον browser καλό θα ήταν να τον κλείσετε και να τον επανεκκινήσετε για να εγκατασταθεί το update.