Κι όμως, το είπε: Η απάντηση Φιλιππίδη στις κατηγορίες για ανάρμοστη συμπεριφορά - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2021

Κι όμως, το είπε: Η απάντηση Φιλιππίδη στις κατηγορίες για ανάρμοστη συμπεριφορά

 Είναι ο αρνητικός πρωταγωνιστής των τελευταίων ημερών καθώς έχει βρεθεί αντιμέτωπος με μια σειρά καταγγελιών από γνώστες ηθοποιούς.


Ο Πέτρος Φιλιππίδης πριν από λίγο καιρό ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου και απάντησε στις κατηγορίες που ακούγονταν από τότε για τη συμπεριφορά του στη σκηνή και για το γεγονός ότι ήταν (σύμφωνα με τις φήμες) κακός συνεργάτης.


Ο Πέτρος Φιλιππίδης απάντησε ότι δεν είναι δύσκολος συνεργάτης, καθώς είναι πολύ καλός χαρακτήρας, αλλά δεν χαρίζει κάστανα. Είναι αυστηρός και με τους άλλους και με τον εαυτό του. Αναλυτικά όσα είπε:


«Η σκηνοθεσία έκανε εμένα πιο ήσυχο, όχι σε σχέση με τους άλλους. Εγώ αγαπώ και και θαυμάζω τους ηθοποιούς, ειδικά τους ταλαντούχους ανθρώπους, τους θαυμάζω πάρα πολύ. Μπορώ να γίνω χαλί να με πατήσεις.


Όταν αυτό παρεξηγείται εκεί ίσως να γίνεται μια παρεξήγηση. Όταν γίνεσαι χαλί να σε πατήσει ή το κάνεις ή δεν το κάνεις. Η αλήθεια είναι ότι η σκηνοθεσία με ηρέμησε ως ηθοποιό. Έτσι καλύφθηκε η ματαιοδοξία και ο σκηνικός εγωισμός μου.


Δεν χαρίζω κάστανα στη σκηνή. Δίνω τα πάντα στη σκηνή και προς το κοινό και προς τον συνάδελφο. Είμαι πολύ δοτικός, δεν μπορώ αλλιώς». instanews.gr