Δημοτικός σύμβουλος πίνει κατά λάθος αντισηπτικό αντί για νερό [βίντεο] - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2021

Δημοτικός σύμβουλος πίνει κατά λάθος αντισηπτικό αντί για νερό [βίντεο]

 Πολλοί ήταν αυτοί που μίλησαν για “κάρμα”

Κορυφαίος αξιωματούχος του δημοτικού συμβουλίου της Βομβάης στην Ινδία μπέρδεψε το μπουκάλι με το αντισηπτικό που ήταν μπροστά του με νερό και ήπιε από αυτό.

  

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου την Τετάρτη για τον προϋπολογισμό, ο Ramesh Pawar, όπως φαίνεται στο βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας, πιάνει το μπουκάλι με το αντισηπτικό και αρχίζει να το “κατεβάζει”.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, όσοι ήταν κοντά του έσπευσαν να τον σταματήσουν λέγοντάς του ότι είναι αντισηπτικό, με τον Pawar σοκαρισμένο να αρχίζει να φτύνει μανιωδώς το υγρό.

 

Στη συνέχεια ένας συνάδελφος του έδωσε ένα μπουκαλάκι νερό να πιει και λίγο αργότερα σηκώθηκε από τη θέση του, όντας ακόμα αμήχανος με αυτό που συνέβη.

Το βίντεο ανέβηκε στα social media και πολλοί χρήστες έκαναν λόγο για “κάρμα” και “θεία δίκη”, καθώς πρόσφατα οι τοπικές αρχές στη Βομβάη της Ινδίας έδωσαν κατά λάθος αντισηπτικό αντί για σταγόνες κατά της πολιομυελίτιδας σε παιδάκια.