Καθηγητής Νομικής παραιτείται γιατί η Κεραμέως ακολουθεί παγκόσμιες... σατανικές οδηγίες - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2021

Καθηγητής Νομικής παραιτείται γιατί η Κεραμέως ακολουθεί παγκόσμιες... σατανικές οδηγίες

 Την παραίτησή του αποφάσισε να καταθέσει ένας καθηγητής Νομικής στο Δημοκριτείο Πανεπιστημίου Θράκης, καθώς, όπως λέει ο ίδιος, η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως ακολουθεί παγκόσμιες σατανικές οδηγίες.

Ο καθηγητής, Κωνσταντίνος Βαθιώτης, με παρέμβαση του στον σταθμό Focus FM, προανήγγειλε «στον αέρα» την παραίτησή του, τονίζοντας πως δεν μπορεί να συνεχίσει "εσώκλειστος παγιδευμένος σε ένα ψηφιακό κελί" και πως "Τα πράγματα δείχνουν ότι επίκειται νέα αναβαθμισμένη επίθεση κατά των Ελλήνων.

Πιο συγκεκριμένα ο ίδιος είπε:

«Ήρθε σήμερα η ώρα του τελευταίου μαθήματος μου, το οποίο δεν θα διεξαχθεί ούτε στο αμφιθέατρο ούτε μπροστά στην αισχρή τηλεοθόνη… στο ψηφιακό κελί που έχτισε η κ. Κεραμέως ακολουθώντας τις παγκόσμιες σατανικές οδηγίες. Το μάθημα το τελευταίο θα διεξαχθεί ενώπιον των αυτιών των ακροατών σας.

Το μάθημα αυτό είναι η προαναγγελία της εντός ολίγων ωρών παραιτήσεως μου από τη θέση του αναπληρωτή καθηγητή Ποινικού Δικαίου της Νομικής Σχολής του ΔΠΘ.

Κάθε λεπτό που χάνεται είναι υπερπολύτιμο και πρέπει ο ελληνικός λαός να καταλάβει πού βρισκόμαστε. Τα πράγματα δείχνουν ότι επίκειται νέα αναβαθμισμένη επίθεση κατά των Ελλήνων. Δεν μπορώ να συνεχίσω εσώκλειστος, παγιδευμένος σε ένα ψηφιακό κελί αρνούμαι να αυτοεξευτελίζομαι με αυτόν τον τρόπο». enikos.gr