Παγκάκης: «Χάλασε για λίγα δευτερόλεπτα του Μεντόσα, πιθανό για το καλοκαίρι» - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2021

Παγκάκης: «Χάλασε για λίγα δευτερόλεπτα του Μεντόσα, πιθανό για το καλοκαίρι»

Το… στόρι του μη ερχομού του Στίβεν Μεντόσα στον Παναθηναϊκό ανέφερε ο Νίκος Παγκάκης μέσω του «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 κι άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να συμβεί αυτό το καλοκαίρι.

«Έδωσε μάχη με τον χρόνο ο Παναθηναϊκός για τον Μεντόσα, χάλασε για λίγα δευτερόλεπτα, αλλά καθυστέρησε για να πετύχει το καλύτερο δυνατό ντιλ. Δεν έπεσαν ποτέ οι υπογραφές, ενώ έπρεπε να μείνει ελεύθερος τυπικά και χάθηκε μια καλή ευκαιρία. Αν το καλοκαίρι είναι ίδια τα πράγματα, είναι πολύ πιθανό να επανέλθει», είπε μεταξύ άλλων.


Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού αναφέρθηκε στην μεταγραφή του Ενγκμπακοτό και εξήγησε την απόκτηση του Νιάς αλλά και του Σανκαρέ από πλευράς «τριφυλλιού».

Τέλος, ο Παγκάκης επισήμανε ότι το θέμα του Μακέντα «κόλλησε» στην οψιόν αγοράς ενός εκατομμυρίου ευρώ την οποία δεν ήθελε να πληρώσει η Εσπανιόλ.

Ενώ αναφορικά με αφορμή την υπόθεση Εμμανουηλίδη, που έφυγε γιατί ήθελε περισσότερο χρόνο συμμετοχής, σημείωσε ότι η Φορτούνα Σιτάρντ ήθελε και τον Τζαβίδα στο παρελθόν.

Ακούστε εδώ το ηχητικό με όλο το ρεπορτάζ: sport-fm.gr