Η μάσκα που… έπεσε και οι βρισιές του κ. Γκαγκαλούδη στον Μητσοτάκη και τον Χαρδαλιά - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2021

Η μάσκα που… έπεσε και οι βρισιές του κ. Γκαγκαλούδη στον Μητσοτάκη και τον Χαρδαλιά

 Μπορεί η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων να δείχνει ψυχραιμία και υπομονή με τα μέτρα, λόγω της επικίνδυνης πανδημίας του κορονaϊού, που δεν είναι ελληνικό, αλλά παγκόσμιο φαινόμενο, ορισμένοι ωστόσο αδυνατώντας να αντιληφθούν την δύσκολη πραγματικότητα και την ανάγκη να εφαρμοστούν εκτεταμένα μέτρα περιορισμού και προστασίας από τον Covid-19 επιδίδονται σε ύβρεις και αλλοπρόσαλλες συμπεριφορές.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο γκαρντ της ομάδας μπάσκετ του Αμαρουσίου, Γιάννης Γκαγκαλούδης, ο οποίος όχι μόνο πρωτοστάτησε (φορώντας… όπως όπως μία μάσκα) σε συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στο Σύνταγμα αθλητών και προπονητών ερασιτεχνικών σωματείων για την άμεση επανέναρξη του ερασιτεχνικού αθλητισμού στη χώρα μας, αλλά τον τελευταίο καιρό αρέσκεται σε χυδαίες επιθέσεις προς πάσα κατεύθυνση αρνούμενος να αντιληφθεί ότι και το ζήτημα της αθλητικής δραστηριότητας αξιολογείται από τους 33 κορυφαίους επιδημιολόγους της χωράς με βάση τα επιδημιολογικά δεδομένα και μόνο.

Πριν λίγο καιρό σε ανάρτησή του στα social media αποκάλεσε δημόσια «ξεφτίλα» τον πρωθυπουργό της χώρας. «Σήμερα αν καταλάβατε μας διαλύσανε. Κύριε Μητσοτάκη, κύριε Αυγενάκη, κύριοι λοιμωξιολόγοι καταστρέφετε ζωές, οικογένεις και επιλεκτικά μας αφήνετε για άλλο έναν μήνα στην απ΄έξω…Ντροπή σας… Ξεφτίλες. Καληνύχτα σας!», είχε γράψει μεταξύ άλλων. Πριν λίγες ημέρες χαρακτήρισε «άθλιο» τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά. «Την δικιά μου τη ζωή, άθλιε, δεν θα την καταστρέψεις. Πλέον ενωθήκαμε όλοι. Αθλητές, προπονητές όλων των αθλημάτων. Χαρδαλιά, ακούς; Θα μας βρεις μπροστά σου και θα γίνουμε ο χειρότερος εφιάλτης σου. Ο χειρότερος όμως», ανέφερε μεταξύ άλλων για τον κ. Χαρδαλιά, μήν διστάζοντας δημόσια να απειλήσει (!), και συνεχίζει να βρίζει ακατάσχετα δηλώνοντας ως απαράδεκτο το γεγονός οτι δεν ανοίγει το μπάσκετ την στιγμή που θα τηρούνται όλα τα μετρά.

Πάντως, αυτό που φαίνεται να έμεινε από την πρόσφατη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα με προεξάρχοντα τον κ. Γκαγκαλούδη ήταν η… σωστή χρήση μάσκας και η τήρηση των αποστάσεων. parapolitika.gr