ΠΑΟΚ: Τα βλέμματα στραμμένα στον Καγκάβα - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2021

ΠΑΟΚ: Τα βλέμματα στραμμένα στον Καγκάβα

Ο ΠΑΟΚ διεκπεραιώνει την υποχρέωση του σε αυτή την φάση του Κυπέλλου με τον αγώνα στην Λάρισα, έχοντας εξασφαλισμένη την πρόκριση,  με τον Πάμπλο Γκαρσία να δίνει τα πρώτα λεπτά συμμετοχής στον Σίντζι Καγκάβα.

O Σίντζι Καγκάβα πήρε την πρώτη του συμμετοχή σε αποστολή του ΠΑΟΚ και λογικά θα κάνει σήμερα το ντεμπούτο του με την φανέλα του Δικεφάλου.

Ο Ιάπωνας που έμεινε ελεύθερος από την Σαραγόσα στις αρχές του περασμένου Οκτώβρη, δεν είχε αφήσει τον ευατό του. Τα εργομετρικά τα οποία έκανε με την υπογραφή του συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ άφησαν ιδιαίτερα ικανοποιημένους τους ανθρώπους της ομάδας. Είναι δεδομένο ότι ο Καγκάβα χρειάζεται αγώνες για να βρει ρυθμό και να ανεβάσει τις εντάσεις του και η διαδικασία αυτή θα ξεκινήσει σήμερα (19:30, COSMOTE SPORT 1 HD) στο Αλκαζάρ.

Σε κάθε περίπτωση, στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Πάμπλο Γκαρσία για το δεύτερο παιχνίδι κυπέλλου με την ΑΕΛ συμμετέχουν κυρίως πιτσιρικάδες και αναπληρωματικοί αφού το 5-0 του πρώτου αγώνα στην Τούμπα δεν αφήνει και πολλά περιθώρια για εκπλήξεις.


Έτσι οι περισσότεροι από αυτούς που θα ξεκινήσουν στην ενδεκάδα θα είναι παίκτες που δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής στα τελευταία παιχνίδια και θα έχουν την ευκαιρία τους να δείξουν πράγματα στον προπονητή τους.

Ο Πασχαλάκης θα είναι κάτω από την εστία, Λύρατζης και Περέιρα στα άκρα της άμυνας με τον Μιχαηλίδη να επιστρέφει μετά από καιρό στα στόπερ, δίδυμο με τον Βαρέλα.

Στην μεσαία γραμμή λογικά θα ξεκινήσουν Τσιγγάρας και Νινούα με τον Ουάρντα, που πήρε ανάσες στον αγώνα με τον Παναιτωλικό, μπροστά τους. Στην επίθεση θα αγωνιστεί ο Κρμέντσικ που και αυτός ξεκουράστηκε την Κυριακή, που θα έχει βοήθειες από Λάμπρου και Κούτσια. Sport24.gr