Εκτός εαυτού η Κοραλία Καράντη: «Δεν με σεβαστήκατε, με κανιβαλίζετε για μέρες» - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2021

Εκτός εαυτού η Κοραλία Καράντη: «Δεν με σεβαστήκατε, με κανιβαλίζετε για μέρες»


Πολλά αρνητικά σχόλια προκάλεσαν τα λεγόμενα της ηθοποιού Κοραλίας Καράντη στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα «Πάμε Δανάη», όπου μιλώντας για τις καταγγελίες περί σεξουαλικής παρενόχλησης ανέφερε μεταξύ άλλων: «το θέατρο δεν είναι αυτό το ατελείωτο σεξουαλικό αλισβερίσι. Το επάγγελμα βάλλεται σε τραγικό βαθμό». Μια άστοχη αναφορά στο bullying και στους αλλοδαπούς προκάλεσε τα περισσότερα σχόλια. Συγκεκριμένα είπε: «Ανθρώπους που καταχρώνται την εξουσία τους συναντάει κανείς σε καθημερινή βάση στη ζωή - bullying μπορεί να σου κάνει και ο αλλοδαπός στα φανάρια, επειδή βλέπει ότι είσαι γυναίκα, και δεν πάει σε αυτόν που είναι άντρας, δίπλα του, έρχεται σε εσένα, και θέλει σώνει και ντε, να σου καθαρίσει το τζάμι και καμιά φορά σε απειλεί με το βλέμμα. Ο αλλοδαπός, ο τελευταίος στην κοινωνία!...».

Στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού το μεσημέρι της Κυριακής (14/2) αναφέρθηκαν οι δηλώσεις της Κοραλίας Καράντη και ένα σχόλιο της ηθοποιού, Φιλαρέτης Κομνηνού στα social media. «Εμένα πάντως κάθε φορά που μου καθαρίζει τα τζάμια στο αυτοκίνητο το παιδί από το Μπαγκλαντές και με αποκαλεί "γεια σου φίλη μου” η ψυχή μου γαληνεύει… ψάξτε αλλού για bullying" έγραψε χαρακτηριστικά η κα Κομνηνού.

Οργισμένη η Κοραλία Καράντη ζήτησε να παρέμβει τηλεφωνικά στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού προκειμένου να εξηγήσει τα λεγόμενά της. «Μου χτυπάτε ένα πράγμα για το οποίο είμαι πάρα πολύ ευαίσθητη. Εγώ η ίδια προέρχομαι από οικογένεια προσφύγων. Όλες αυτές τις ημέρες, από την προηγούμενη Πέμπτη που πήγα στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», προσπαθώ να καταλάβω και να καταπιώ τον θυμό και την αγανάκτηση μου για την παραμόρφωση των λόγων μου. Δεν είχα καμία πρόθεση να πω αυτά τα τερατώδη πράγματα που μου καταλογίζονται».
«Αυτό που είπα είναι ότι η θέση της γυναίκας είναι τέτοια στην κοινωνία που ακόμα και ένας άνθρωπος που είναι αδικημένος, πονεμένος και στέκεται στο φανάρι μπορεί να ασκήσει bullying σε μια γυναίκα. Ευχαριστώ που μου δίνετε το βήμα για να ξεπεράσω την δειλία μου, τον φόβο που αισθάνονται και άλλοι άνθρωποι να πουν μια αντίθετη γνώμη. Νόμιζα ότι έχουμε δημοκρατία» είπε η Κοραλία Καράντη φανερά φορτισμένη. Συμπλήρωσε ότι είναι διατεθειμένη να καταθέσει ως μάρτυρας υπεράσπισης κάθε γυναίκας που έχει πέσει θύμα και έχει αποτανθεί στο δικαστήριο, ενώ συμπλήρωσε ότι έχει υπάρξει και η ίδια θύμα.
Η ηθοποιός μίλησε για κανιβαλισμό από τα Μέσα. «Όποιος δεν είναι κακοπροαίρετος και ακούσει προσεκτικά την εκπομπή εκείνη, την αναθεματισμένη που είχα την αφέλεια να πάω για να πω δυο λόγια για το επάγγελμά μου που βάλλεται αυτή τη στιγμή σε τραγικό βαθμό, θα καταλάβαινε τι ήθελα να πω. Είναι ολοφάνερο ότι δεν ήθελα να πω αυτό που μου καταλογίζουν» είπε η Κοραλία Καράντη ανεβάζοντας τους τόνους. ethnos.gr