Εύη Καπάταη: Κατήγγειλε γνωστό μουσικοσυνθέτη για ψυχολογική κακοποίηση - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2021

Εύη Καπάταη: Κατήγγειλε γνωστό μουσικοσυνθέτη για ψυχολογική κακοποίηση

 «Μπόρεσα και αντιστάθηκα και βγήκα τρέχοντας από την πόρτα που ήταν ανοιχτή πίσω μου αυτό με έσωσε…» είπε μιλώντας στην κρατική τηλεόραση

Για την τραυματική εμπειρία, που όπως καταγγέλλει, είχε σε ηλικία 18 ετών μίλησε στην ΕΡΤ η ερμηνεύτρια Εύη Καπάταη.

«Πήγε να μου φέρει ένα ποτήρι νερό και όταν γύρισε με έπιασε από το μπλουζάκι μου… με το αθώο παιδικό μου μυαλό νόμισα ότι θα με δείρει γιατί δεν δεν του άρεσε η φωνή μου… μπόρεσα και αντιστάθηκα και βγήκα τρέχοντας από την πόρτα που ήταν ανοιχτή πίσω μου αυτό με έσωσε…».

Το σκηνικό σύμφωνα με τις καταγγελίες που έχουν δει μέχρι σήμερα το φως της δημοσιότητας ήταν το ίδιο. Στο ίδιο σπίτι ο γνωστός μουσικοσυνθέτης περνούσε από audition νεαρές κοπέλες, η κατάληξη όμως ήταν άλλη.

Δείτε το απόσπασμα απο την ερτ ΕΔΩ

«Μου μιλούσε από την αρχή άγρια μόλις κάθισα στο πιάνο και πριν ακόμα προλάβω να πω δυο νότες άρχισε να με βρίζει ότι είμαι άσχετη, ατάλαντη… μ… όλα αυτά γύριζαν στο μυαλό μου….δεν μπορούσα να πιστέψω» λέει η κ. Καπάταη.

Πρέσβειρα της Κύπρου για τον πολιτισμό από το 2012 για 35 χρόνια η Εύη Καπάταη κράτησε καλά κρυμμένο το μυστικό της. Αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή της όταν είδε ότι βγήκε και μίλησε για την δική της εμπειρία η Λυδία Σέρβου.

«Αυτό χάραξε την ψυχή μου για πάντα. Θα μπορούσα να τα είχα παρατήσει. Αλλά δεν το έβαλα κάτω. Οι μετέπειτα συνεργασίες μου με τον Σπανό ,τον Πλέσσα, τον Μαχαιρίτσα ήταν άψογες» τόνισε.

Σε επικοινωνία που είχε η ΕΡΤ με τον δικηγόρο του συνθέτη επιφυλάχτηκε να απαντήσει εφόσον πρώτα ενημερωθεί για τα στοιχεία της υπόθεσης. Protothema.gr