Έξαλλος ο Λιάγκας με τον Φασουλή: «Όταν στα πρωινάδικα μας παίρνουν και παρακαλούν είναι καλά» - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2021

Έξαλλος ο Λιάγκας με τον Φασουλή: «Όταν στα πρωινάδικα μας παίρνουν και παρακαλούν είναι καλά»

 Έξω φρενών ο Γιώργος Λιάγκας με όσα είπε ο Σταμάτης Φασουλής. “Αν θέλουμε να λάμψει το θέατρο, πρέπει να κουκουλώσουμε;”, αναρωτήθηκε.

Ο Γιώργος Λιάγκας, με αφορμή τη συνέντευξη του Σταμάτη Φασουλή στο Happy Day, εξερράγη στον αέρα του Πρωινό. Ο Σταμάτης Φασούλης ανέφερε χαρακτηριστικά «καθίστε φρόνιμα και να αφήσουμε τη Δικαιοσύνη και τα θύματα να μιλήσουν, να πάψει αυτό να γίνεται τσιχλόφουσκα στις πρωινές εκπομπές».

“Όταν στα πρωινάδικα μας παίρνουν όλοι και παρακαλούν να προβάλουμε τις παραστάσεις είναι καλά. Βγήκαμε εμείς και κατηγορήσαμε κάποιον άνθρωπο; Αν θέλουμε να λάμψει το θέατρο, πρέπει να κουκουλώσουμε;», αναρωτήθηκε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Στο νομικό δίκαιο υπάρχει το τεκμήριο της αθωότητας. Αν υπάρχει επίσημη καταγγελία, γιατί το ΣΕΗ είναι ένας φορέας, μπορούμε να πούμε το όνομα. Αν όμως οι ίδιες οι καταγγέλλουσες διά του δικηγόρους τους επιλέγουν να μην δημοσιοποιήσουν τη καταγγελία, εμείς τι είμαστε; Επειδή γίνεται μεγάλη κουβέντα κύριε Φασουλή, δεν είμαστε τηλεδικαστήριο. Ακολουθούμε κανόνες δεοντολογίας και δημοσιογραφίας. Βγαίνουν οι ηθοποιοί και λένε ότι γίνονται τηλεδικαστήρια, τελικά να αποφασίσουν οι ηθοποιοί αν θέλουν να σπάσει όλο αυτό ή αν θέλουν να τα κουκουλώσουν πάλι. Εμείς το παιχνιδάκι τους δεν θα το παίξουμε πάλι”, είπε σε άλλο σημείο ο Γιώργος Λιάγκας. newsit.gr