Γιώργος Καπουτζίδης: Δεν θέλω να είμαι σε ένα κανάλι που δεν θέλουν ένα γκέι - ΒΙΝΤΕΟ - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2021

Γιώργος Καπουτζίδης: Δεν θέλω να είμαι σε ένα κανάλι που δεν θέλουν ένα γκέι - ΒΙΝΤΕΟ

 Ο γνωστός σεναριογράφος και ηθοποιός Γιώργος Καπουτζίδης αναφέρθηκε στη σεξουαλικότητά του και είπε "δεν θέλω να πάω σε ένα κανάλι που δεν θέλουν ένα γκέι".

"Αυτό που με έκανε εσωστρεφή, είναι η σεξουαλικότητά μου. Όταν το συνειδητοποίησα κλείστηκα. Αλλά και στο πώς το επικοινωνείς. Δυσκολεύτηκα όταν το κατάλαβα, μιλάμε για τότε. Τώρα είναι διαφορετικά τα πράγματα... Τότε νόμιζες πως ήσουν ο μόνος στον κόσμο. Τη δεκαετία του ΄80 ένας γκέι ήταν ένας άνθρωπος από το περιθώριο. Έβλεπα αυτό. Δεν ήταν αποδεκτός ή ήταν αυτός που έτρωγε σφαλιάρες στις ελληνικές ταινίες και τον κορόιδευαν. Ήταν καρικατούρα. Άρα έλεγες εκεί θα είμαι κα εγώ", είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Καπουτζίδης μιλώντας στην ΕΡΤ.

"Δεν θέλω να δίνω συμβουλές. Γιατί για να δώσεις συμβουλή πρέπει να γνωρίζεις και τη ζωή του. Θεωρητικά δεν μπορώ να δώσω κάποια συμβουλή... Δε θέλω να δίνω συμβουλές. Αλλά θέλω να βοηθήσω τη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα στην Ελλάδα. Είμαι αποφασισμένος για αυτό... Νιώθω ότι είμαι πάντα ξεκάθαρος με τον κόσμο. Όλοι σχεδόν οι γκέι είναι ελεύθεροι και ανοιχτοί με το περιβάλλον τους. Αυτό το οποίο εμένα προβλημάτιζε δεν ήταν αν θα με συμπαθήσει κάποιος ή όχι, δεν ήταν ούτε αν θα χάσω κοινό, ούτε αν θα χάσω διαφήμιση, ούτε αν θα σταματήσει να με θέλει ένα κανάλι. Δεν με ένοιαζε καθόλου και δεν θέλω να πάω σε ένα κανάλι που δεν θέλει έναν γκέι και δεν θέλω να κάνω και διαφήμιση για κάποιον που δεν θέλει έναν γκέι και δεν θέλω να έρχονται και στο θέατρο μου και να με βλέπουν άνθρωποι που δεν θέλουν έναν γκέι, να κάτσουν σπίτι τους, να πάνε να δουν ένα άλλο θέατρο. Το μόνο που με απασχολούσε, επειδή ήμουν 600 χιλιόμετρα μακριά από την πόλη μου, ήταν να μην ταλαιπωρηθούν με σούσουρο οι γονείς μου. Μόνο αυτό, τίποτα άλλο δεν με απασχολούσε. Όταν κατάλαβα ότι οι γονείς μου δεν έχουν κανένα θέμα, έμεινα ήσυχος... Αν υπήρξε σούρουρο από γνωστούς τους, τους απομάκρυναν. Τους αγαπώ πολύ και μου έχουν λείψει. Έχω να τους δω πολύ καιρό από τον Οκτώβρη", ανέφερε ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος.

Δείτε τα βίντεο:

ΕΔΩ και ΕΔΩ