Ασταμάτητος ο Ολυμπιακός! - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2021

Ασταμάτητος ο Ολυμπιακός!

 Ο Ολυμπιακός δεν άφησε περιθώρια στον ΟΦΗ και επικρατώντας 3-0 έκανε το «5x5», διατήρησε το απόλυτο στο Φάληρο και αύξησε κι άλλο τη διαφορά του από τον ΠΑΟΚ. Ντεμπούτο για Παπασταθόπουλο.

Στο μυαλό του κόουτς

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν επεφύλασσε κάποια έκπληξη στις επιλογές του και επανέφερε Βαλμπουενά και Μασούρα στο αρχικό σχήμα (σε ματς πρωταθλήματος). Ο Σα ήταν στο τέρμα, Ανδρούτσος, Σεμέδο, Μπα και Ρέαμπτσιουκ στην άμυνα. Εμβιλά και Καμαρά στο κέντρο, Μασούρας και Μπρούμα στα φτερά, ενώ ο Βαλμπουενά ήταν πίσω από τον Ελ Αραμπί.

Ο ΟΦΗ ξεκίνησε με Βάτερμαν στο τέρμα, Ουές,Σελίμοβιτς, Διαμαντής, Λυμπεράκης και Κοροβέσης στην άμυνα. Βαφέας, Στάικος ήταν στο κέντρο, ενώ Στάρτζεον και Γρίβας πλαισιώνουν τον τον Γκαργκαλατζίδη.

Το ματς

Κυρίαρχος από την αρχή ο Ολυμπιακός. Η ομάδα του Μαρτίνς έπιασε απ’ τον γιακά τον αντίπαλο, καθώς δεν είχε απλά την πρωτοβουλία των κινήσεων από την αρχή, αλλά ήταν σχεδόν μόνιμα στην επίθεση. Κόντρα σε έναν αντίπαλο που παρουσιάστηκε αρκετά παθητικός και πολύ φοβισμένος, κάνοντας πάρα πολλά λάθη στο πρώτο μέρος. Ο μετέπειτα σκόρερ, Γιαν Εμβιλά, αστόχησε σε ουσιαστικά ανυπεράσπιστη εστία, αλλά από πλάγια θέση σε στατική φάση.

Η δεύτερη προσπάθεια του Γάλλου στο 13’ δεν έφερε κάτι καλό για την ομάδα του, αλλά η τρίτη αποδείχθηκε... φαρμακερή, έπειτα από φάση διαρκείας, στην οποία δεν μπόρεσε να σκοράρει ο Ελ Αραμπί. Ο Ανδρούτσος έδωσε στον Βαλμπουενά και αυτός στον συμπατριώτη του που με συρτό σουτ βρήκε δίχτυα στο 20’.

Ο Ολυμπιακός συνέχισε να βρίσκεται στο προσκήνιο και ο ΟΦΗ σε θέση άμυνας, κάνοντας και πάλι λάθη, αφού δεν υπήρχε πλέον καθόλου καθαρό μυαλό. Κάπως έτσι έκλεψε ο Βαλμπουενά από τον Βαφέα που μοίρασε για τον Μασούρα, με τον διεθνή άσο να εκτελεί ψύχραιμα τον Βάτερμαν. Η είσοδος του Φορτούνη αντί του Μπρούμα έκανε ακόμα πιο δραστήριους τους Πειραιώτες στην τελική ευθεία του πρώτου μέρους. Ωστόσο, το 3-0 παρέμεινε, αφού το γκολ του Ελ Αραμπί ορθώς ακυρώθηκε λόγω οφσάιντ.\

Κάπως διαφορετικά ήταν τα δεδομένα στο δεύτερο μέρος. Τουλάχιστον στο ξεκίνημα. Ο ΟΦΗ παρουσιάστηκε πιο δραστήριος, έβγαλε αντίδραση, αλλά αυτό δεν κράτησε πολύ και δεν έφτασε ώστε να πάρει κάτι θετικό από το παιχνίδι. Στο καλύτερο σημείο του στο παιχνίδι, ο Γιώργος Σίμος αποφάσισε να κάνει τριπλή αλλαγή και η ομάδα του έχασε τον ρυθμό της. sport-fm.gr