Νέα μαρτυρία για Μέριλιν Μάνσον: Είχε στο σπίτι του «δωμάτιο βιασμού» - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2021

Νέα μαρτυρία για Μέριλιν Μάνσον: Είχε στο σπίτι του «δωμάτιο βιασμού»

 Συνεχίζεται η χιονοστιβάδα μαρτυριών κατά του αμερικανού τραγουδιστή Μέριλιν Μάνσον, μετά τις κατηγορίες για για σεξουαλική και ψυχολογική κακοποίηση που διατύπωσαν εις βάρος του τουλάχιστον 5 γυναίκες. Με ανάρτησή της στο Twitter, η γνωστή μουσικός Phoebe Bridgers αποκαλύπτει ότι ο Μέριλιν Μάνσον είχε στο σπίτι του ένα δωμάτιο στο οποίο αναφερόταν ως «δωμάτιο βιασμού».



@Photo by Willy Sanjuan/Invision/AP

Όπως αναφέρει στην ανάρτησή της η 26χρονη μουσικός: «Πήγα στο σπίτι του Marilyn Manson όταν ήμουν έφηβη, μαζί με φίλους. Ήμουν φαν. Αναφερόταν σε ένα δωμάτιο ως «δωμάτιο βιασμού». Πίστεψα ότι ήταν κακή αίσθηση του χιούμορ. Σταμάτησα να είμαι θαυμάστριά του. Στηρίζω όσες γυναίκες μιλούν δημόσια».

Τις φρικτές κακοποιήσεις που υπέστη για χρόνια στα χέρια του Μέριλιν Μάνσον είχε περιγράψει ήδη από το 2018 η αμερικανίδα ηθοποιός Έβαν Ρέιτσελ Γουντ σε κατάθεσή της ενώπιον της Επιτροπής Δικαιοσύνης της Βουλής των Αντιπροσώπων, χωρίς ωστόσο τότε να κατονομάσει τον δράστη. Η κατάθεσή της συνέβαλε στη θέσπιση το 2019 του «Phoenix Act», που επιμήκυνε τα χρόνια μέσα στα οποία μπορεί να στοιχειοθετηθεί ποινική ευθύνη στον κακοποιητή.

Η κατάθεσή της σοκάρει: «Είχα βρει πολλές φορές το κουράγιο να τον εγκαταλείψω, αλλά έπαιρνε επίμονα τηλέφωνο στο σπίτι μου και απειλούσε να αυτοκτονήσει. Μια φορά, γύρισα προσπαθώντας να ηρεμήσω την κατάσταση, με στρίμωξε στην κρεβατοκάμαρά μας, μου ζήτησε να γονατίσω, μου έδεσε τα χέρια και τα πόδια και με ένα εργαλείο βασανισμού με χτύπησε σε ευαίσθητα μέρη του κορμιού μου. Γι’ αυτόν ήταν ένας τρόπος να αποδείξω την αφοσίωσή μου. Ο πόνος ήταν φρικτός. Ένιωθα σαν να βγήκα από το σώμα μου και ένα μέρος μου πέθανε για πάντα. Χρόνια αργότερα, η ψυχίατρός μου αναγνώρισε πως έπασχα από Σύνδρομο της Στοκχόλμης… Ακόμα και σήμερα, ο φόβος της επίκρισης από την κοινωνία με καταβάλλει και ο φόβος εκδίκησης από τον κακοποιητή μου με παραλύει. Θέτω τον εαυτό μου σε κίνδυνο με το να μιλάω σήμερα εδώ…»

«Επτά χρόνια μετά τους βιασμούς μου, διαγνώσθηκα με μετατραυματικό στρες. Νόμιζα ότι τρελαινόμουν. Κατέστρεψα τις σχέσεις μου με άλλους ανθρώπους. Αυτοκαταστράφηκα. Αποπειράθηκα δύο φορές να αυτοκτονήσω. Κλείστηκα σε ψυχιατρική κλινική. Ο βιασμός δεν είναι μόνο λίγα λεπτά φρίκης. Σε ακολουθεί σε όλη σου τη ζωή σαν αργός θάνατος» είχε αναφέρει η Έβαν Ρέιτσελ Γουντ σε άλλο κομμάτι της κατάθεσής της.

Στοιχεία σχετικά με την κακοποιητική συμπεριφορά του Μέριλιν Μάνσον συλλέγει εδώ και καιρό ένας λογαριασμός στο Instagram, με το όνομα mansonisabusive.

Ο τραγουδιστής εξακολουθεί να αρνείται όλες τις κατηγορίες εναντίον του.