Απίστευτα πράγματα στη Μαρσέιγ: Ο Βίλας-Μπόας παραιτήθηκε επειδή του πήραν παίκτη που δεν ήθελε! - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2021

Απίστευτα πράγματα στη Μαρσέιγ: Ο Βίλας-Μπόας παραιτήθηκε επειδή του πήραν παίκτη που δεν ήθελε!

 Ο Βίλας-Μπόας υπέβαλε την παραίτησή του μετά την απόκτηση του Ολιβιέ Εντσάμ από τη Μαρσέιγ χωρίς τη σύμφωνη γνώμη του, με τη γαλλική ομάδα να μην του απαντά.

Δίχως προηγούμενο όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες στη Μαρσέιγ.


Σε συνέντευξη Τύπου, που παραχώρησε το μεσημέρι της Τρίτης (2/2), ο Βίλας-Μπόας αποκάλυψε πως έχει υποβάλει την παραίτησή του έπειτα από την απόφαση της διοίκησης να αποκτηθεί ποδοσφαιριστής χωρίς τη σύμφωνη γνώμη του και συγκεκριμένα ο Ολιβιέ Εντσάμ!


«Θέλω απλά να φύγω... Δεν ζητάω κάτι περισσότερο, μόνο να φύγω. Υπέβαλα την παραίτησή μου και ακόμα δεν έχει απαντήσει η διοίκηση», είπε χαρακτηριστικά ο Βίλας-Μπόας, με τη γαλλική ομάδα να συνεχίζει να βρίσκεται σε μεγάλες φουρτούνες.

Μόλις το περασμένο Σάββατο, άλλωστε, και ενώ τα αγωνιστικά αποτελέσματα της Μαρσέιγ είναι πολύ άσχημα, οργισμένοι οπαδοί πήγαν στο προπονητικό κέντρο, δημιουργώντας εκτεταμένα επεισόδια και ανάβoντας φωτιές! sport-fm.gr