Τσιμίκας: «Καλύτερος στον κόσμο ο Κλοπ, ξέρω το πλάνο που έχει για μένα» - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2021

Τσιμίκας: «Καλύτερος στον κόσμο ο Κλοπ, ξέρω το πλάνο που έχει για μένα»

Ο Κώστας Τσιμίκας εμπιστεύεται στον απόλυτο βαθμό τον Κλοπ και τα σχέδια που έχει για εκείνον στην Λίβερπουλ, με τον Έλληνα φουλ μπακ να χαρακτηρίζει τον Γερμανό τον κορυφαίο προπονητή στον κόσμο!

Καθημερινά Novi Specials στοιχήματα & σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις! (21+)

Ο Τσιμίκας αποθέωσε τον προπονητή του στους «κόκκινους» κι έδειξε ότι έχει υπομονή για να περιμένει τη στιγμή που θα κληθεί να παίξει εκείνος αντί του Άντι Ρόμπερτσον, με τον οποίο, όπως ανέφερε, έχει πολλά κοινά.

«Ο Κλοπ είναι ο καλύτερος προπονητής στον κόσμο και κάθε μέρα στις προπονήσεις μαθαίνω πράγματα από αυτόν. Ό,τι κι αν μου λέει, ακούω και μαθαίνω πολλά. Ξέρω ακριβώς τι θέλει από εμένα και τι πλάνο έχει για εμένα» είπε ο Τσιμίκας στο SkySports και συνέχισε, σχολιάζοντας τον «Ρόμπο» και τα δικά του χαρακτηριστικά:

«Ο Άντι Ρόμπερτσον είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής και πολύ καλός άνθρωπος. Όταν τον βλέπω στα ματς και τις προπονήσεις είναι έντονος όπως είμαι κι εγώ.

Εγώ προσωπικά έχω ταχύτητα και έχω καλή σέντρα, όμως είμαι καλός και στην άμυνα θεωρώ. Παίζω με πάθος και θέλω πολύ να βοηθήσω την ομάδα μου...». gazzetta.gr