Σταύρος Νικολαΐδης: Γύριζα σπίτι και έκλαιγα σαν μωρό στην αγκαλιά της γυναίκας μου - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2021

Σταύρος Νικολαΐδης: Γύριζα σπίτι και έκλαιγα σαν μωρό στην αγκαλιά της γυναίκας μου

 Αυτό που έχει συμβεί σε εμένα είναι η συμπεριφορά και τα λόγια ενός σκηνοθέτη, που προσέβαλαν την προσωπικότητά μου και σαν άνθρωπο και σαν ηθοποιό, αλλά και σαν εργαζόμενο". Ο Σταύρος Νικολαΐδης μίλησε στην εκπομπή "Το Πρωινό" για μια δυσάρεστη εμπειρία που είχε σε μια συνεργασία του με γνωστό σκηνοθέτη του θεάτρου. Ο ηθοποιός τόνισε ότι για μεγάλο διάστημα βίωνε ψυχολογική βία από τον σκηνοθέτη.

"Με λόγια, τα οποία δεν μπορώ να πω στην τηλεόραση, είναι αρκετά υβριστικά και προσβλητικά. Αρκεί να σας πω ότι γύριζα σπίτι και έκλαιγα σαν μωρό στην αγκαλιά της γυναίκας μου. Αυτό έγινε σε πρόβες, αλλά και σε παράσταση έγιναν κάποια περιστατικά. Φανταστείτε ότι οι πρόβες γίνονταν σε ανοιχτό χώρο και μας άκουγαν οι διπλανές πολυκατοικίες", τόνισε ο Σταύρος Νικολαΐδης που στη συνέχεια απάντηση στο "γιατί τώρα;".

"Αν και ήμουν γνωστός, ήμουν σε μια δύσκολη επαγγελματική και οικονομική κατάσταση, όπου εξαρτιόμουν από αυτή τη δουλειά και δεν ήθελα να τη χάσω. Και να πω και κάτι άλλο; Αν έλεγα εγώ κάτι, πριν γίνει όλο αυτό τώρα, θα ήταν ο δικός μου λόγος ενάντια στον δικό του, που ήταν πιο ισχυρός τότε και μετά εγώ δεν θα ξανάβρισκα δουλειά. Ακόμα υπάρχει αυτός ο άνθρωπος στο χώρο. Δεν είναι τόσο γνωστός στο ευρύ κοινό, αλλά είναι στους ανθρώπους της δουλειάς μας", κατέληξε ο γνωστός ηθοποιός.

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ