Ολυμπιακός : Ο εκνευρισμός του Μαρτίνς και οι σκέψεις για τον τελικό - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2021

Ολυμπιακός : Ο εκνευρισμός του Μαρτίνς και οι σκέψεις για τον τελικό

 

Ο Ολυμπιακός πέρασε νικηφόρα από τη Ριζούπολη και συνέχισε την εντυπωσιακή του πορεία στο φετινό πρωτάθλημα. Οι Ερυθρόλευκοι επικράτησαν άνετα 3-1 του Απόλλωνα, για την 20η αγωνιστική της Superleague και πέτυχαν την 17η νίκη τους στη φετινή διοργάνωση (17-3-0).

Το πρόσωπο του αγώνα ήταν δίχως αμφιβολία ο Αχμέντ Χασάν, με τον Αιγύπτιο επιθετικό να πετυχαίνει το πρώτο και το τρίτο γκολ του Ολυμπιακού και να δίνει την ασίστ στο γκολ του Γιαν Εμβιλά.

Εκτός από την τρομερή εμφάνιση του υψηλόσωμου στράικερ, αυτό που κρατάει κανείς από το χθεσινό παιχνίδι των δύο ομάδων είναι ο τραγικός αγωνιστικός χώρος.

Τόσο ο Πέδρο Μαρτίνς όσο και ο Αχμέντ Χασάν, στις δηλώσεις που έκαναν μετά τη λήξη του αγώνα, στάθηκαν στον τραγικό αγωνιστικό χώρο.

«Κάναμε ένα παιχνίδι σοβαρό, δεν γινόταν να κάνουμε καλύτερο παιχνίδι σε ένα τέτοιο γήπεδο», ανέφερε ο Πορτογάλος, ενώ από την πλευρά του ο Αφρικανός επιθετικός, δήλωσε: «Γνωρίζαμε ότι θα αγωνιστούμε σε ένα κακό αγωνιστικό χώρο, αλλά πετύχαμε αυτό που θέλαμε, να πάρουμε τους βαθμούς της νίκης».

Οι παίκτες του Ολυμπιακού, όταν βγήκαν για ζέσταμα, είδαν τον τραγικό αγωνιστικό χώρο και στα πηγαδάκια που έκαναν αναφέρθηκαν στο συγκεκριμένο θέμα. Το ίδιο και το τεχνικό τιμ των Πειραιωτών, με τον κόουτς των πρωταθλητών, να κοιτάζει με απόγνωση τον αγωνιστικό χώρο, που θύμιζε σε αρκετά σημεία χωράφι.

Ο Πέδρο Μαρτίνς ήταν πολύ εκνευρισμένος και απορούσε πως γίνεται να έχει δοθεί άδεια να διεξαχθεί αγώνας της Superleague σε αυτό το γήπεδο. Ενα γήπεδο, μάλιστα, στο οποίο οι υπεύθυνοι της ΕΠΟ ήθελαν να πραγματοποιηθεί ο μεγάλος τελικός του Κυπέλλου ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ.

Εκείνη την περίοδο μάλιστα ο αγωνιστικός χώρος ήταν σε ακόμα χειρότερη κατάσταση, αφού το γήπεδο ήταν κλειστό για περισσότερο από ένα μήνα. Σε αυτό το χωράφι η ΕΠΟ ήθελε να κάνει τον τελικό του Κυπέλλου. Την γιορτή – υποτίθεται – του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Φυσικά, μετά την παρέμβαση του Ολυμπιακού απετράπη η τέλεση του αγώνα στο συγκεκριμένο γήπεδο, με την ΕΠΟ να ορίζει τον τελικό για τις αρχές Σεπτεμβρίου.  Ενας τελικός που έγινε αφότου είχε αρχίσει η νέα αγωνιστική σεζόν.

Ο Πέδρο Μαρτίνς θυμήθηκε ότι η ΕΠΟ ήθελε να κάνει τον τελικό στο συγκεκριμένο γήπεδο και έγινε έξαλλος, με τον Πορτογάλο να κοιτάζει απορημένος τον τραγικό αγωνιστικό χώρο. Δεν πίστευε στα μάτια του αυτό που έβλεπε ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού.

Μόνο οργή και αγανάκτηση ένιωθε, φέρνοντας στο νου του ότι η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ήθελε να πραγματοποιηθεί η… γιορτή του εγχώριου ποδοσφαίρου σε αυτό το χωράφι.. in.gr/