Θήβα: Στο νοσοκομείο και ο πατέρας της 16χρονης που έχασε τη μάχη με τον κοροναϊό - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2021

Θήβα: Στο νοσοκομείο και ο πατέρας της 16χρονης που έχασε τη μάχη με τον κοροναϊό

 Στο νοσοκομείο Λειβαδιάς νοσηλεύεται, από χθες το απόγευμα, ο πατέρας της 16χρονης Μαργαρίτας, που έφυγε από τη ζωή, εξαιτίας επιπλοκών από τον κοροναϊό, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά της και την κοινωνία της Θήβας.

Οι γιατροί έκριναν απαραίτητη την εισαγωγή του πατέρα στο νοσοκομείο, καθώς η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε σύμφωνα με το OPEN.

Ο πατέρας, ο οποίος νοσεί από κοροναϊό, εμφάνιζε μέχρι τώρα ήπια συμπτώματα και βρισκόταν σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Την ίδια ώρα η οικογένεια υποστηρίζει ότι έγινε ιατρικό λάθος και έχει διαταχθεί ιατροδικαστική εξέταση της μικρής, κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας, για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου της και το κατά πόσο ήταν ο κοροναϊός που στέρησε τη ζωή από την 16χρονη.

«Εμένα δε θα μου το φέρει κανένας το κοριτσάκι μου πίσω. Δεν μπόρεσε να ζήσει ούτε την παιδική του ηλικία», έλεγε χθες.

Το παιδί μου χάθηκε από ιατρικό λάθος

Ο άτυχος πατέρας υποστηρίζει ότι το παιδί του χάθηκε από ιατρικό λάθος, αφού αρχικά του διέγνωσαν φαρυγγίτιδα, όπως είπε. Μάλιστα, ισχυρίζεται ότι πήγε την κόρη του τρεις φορές στο νοσοκομείο και ότι οι γιατροί έκριναν ότι δε χρειάζεται νοσηλεία. Όμως ο υψηλός πυρετός και η δύσπνοια δεν υποχωρούσαν.

Η 16χρονη, σύμφωνα με όσα ανέφεραν άτομα του συγγενικού της περιβάλλοντος έπασχε από σακχαρώδη διαβήτη.

Εκτός από την απώλεια της αγαπημένης του κόρης έχει να διαχειριστεί και τη σοβαρή κατάσταση της συζύγου του που νοσηλεύεται διασωληνωμένη με κοροναϊό στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» και δε γνωρίζει ακόμη ότι η κόρη τους έφυγε από τη ζωή. in.gr