Διδυμότειχο: Πέταξε στον κουβά ΣΚΡΑΤΣ 10.000 ευρώ – Το βρήκε άλλος πελάτης και το παρέδωσε - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2021

Διδυμότειχο: Πέταξε στον κουβά ΣΚΡΑΤΣ 10.000 ευρώ – Το βρήκε άλλος πελάτης και το παρέδωσε

 Μια ιστορία σπάνιας τιμιότητας διαδραματίσθηκε σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στο Διδυμότειχο, όταν ένας πελάτης πέταξε στον… κουβά ένα ΣΚΡΑΤΣ που… έξυσε σε λάθος σημείο και νόμιζε ότι δεν κερδίζει. 

Το εντόπισε όμως στο σημείο που ήταν πεταμένο ένας άλλος πελάτης του πρακτορείου, το παρέδωσε αμέσως στον ιδιοκτήτη και αυτός όταν το τοποθέτησε το ειδικό μηχάνημα, είδε ότι κερδίζει 10.000 ευρώ. Από τις κάμερες που υπάρχουν και αφού τις γύρισε προς τα πίσω, εντόπισε ποιος ήταν ο τυχερός, τον ειδοποίησε και φυσικά πήγε στο πρακτορείο και το παρέλαβε για να το εξαργυρώσει στην τράπεζα. Το  περιστατικό γνωστοποίησε μάλιστα ο ίδιος ο ιδιοκτήτης του συγκεκριμένου πρακτορείου Κώστας Τσινούδης, επισημαίνοντας ότι τόσο ο πελάτης που βρήκε το συγκεκριμένο ΣΚΡΑΤΣ όσο και ο ίδιος, ούτε στιγμή δεν σκέφθηκαν να κρατήσουν για τον εαυτό τους το κερδισμένο δελτίο και να εισπράξουν τα 10.000 ευρώ.

Όπως χαρακτηριστικά έγραψε δημοσιεύοντας και φωτογραφία του ΣΚΡΑΤΣ που κερδίζει το σημαντικό ποσό:

“Η πρόσφατη μεγάλη μας επιτυχία..!!

10.000€ έδωσε αυτό το τυχερό ΣΚΡΑΤΣ σε έναν ακόμη πιο τυχερό πελάτη μας και το λέω αυτό διότι αν δε το μάθατε οι περισσότεροι αυτό το “λαχείο” βρέθηκε στο κουβά του πρακτορείου μας όπου ένας άλλος φιλότιμος και τίμιος πελάτης μας το έφερε.

Εμείς βλέποντας ότι όντως κερδίζει κοιτάξαμε τις κάμερες και το δώσαμε σε αυτόν που ανήκε εξ αρχής..!! Προσωπικά οφείλω να παραδεχτώ ότι ποτέ δεν πέρασε από το μυαλό ούτε του πελάτη που το βρήκε αλλά φυσικά ούτε από εμένα τον ίδιο να το κρατήσω στη κατοχή μου..!!

Μια μεγάλη επιτυχία λοιπόν που σίγουρα για τους δύσκολους καιρούς που ζούμε είναι μια μεγάλη οικονομική ανάσα..!! evros-news.gr