Με 1.500… προσκεκλημένους ο τελικός του Κυπέλλου - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Δευτέρα 6 Μαΐου 2019

Με 1.500… προσκεκλημένους ο τελικός του Κυπέλλου

Με 1.500… προσκεκλημένους ο τελικός του ΚυπέλλουΕντός της ημέρας αναμένεται ο Γιώργος Βασιλειάδης να ανακοινώσει τη διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας, με την ΕΠΟ και τις δύο ομάδες να παίρνουν από 500 προσκλήσεις!
Χωρίς κόσμο θα διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας το ερχόμενο Σάββατο (11/5) μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας.

Όπως γράφει σήμερα ο Βασίλης Βέργης στη Live Sport, εντός της ημέρας ο Γιώργος Βασιλειάδης αναμένεται να ανακοινώσει πως η… γιορτή του ελληνικού ποδοσφαίρου θα διεξαχθεί «κεκλεισμένων των θυρών».

Η μοναδική διαφορά σε σχέση με τον αντίστοιχο τελικό του 2016, τον φετινό αγώνα μεταξύ των δύο «Δικεφάλων» θα παρακολουθήσουν 1.500 άτομα με ειδικές προσκλήσεις, οι οποίες θα μοιραστούν στην ΕΠΟ και τις δύο ομάδες.

Ο κ. Βασιλειάδης ήταν από την πρώτη στιγμή αποφασισμένος να γίνει ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας χωρίς κόσμο, έχοντας παράλληλα τη σύμφωνη γνώμη του Αλέξη Τσίπρα για να μην υπάρξει κίνδυνος για τη δημόσια ασφάλεια. sport-fm.gr