Σκέψεις για... νέα φιέστα στην Τούμπα στις 5 Μαΐου! - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τρίτη 30 Απριλίου 2019

Σκέψεις για... νέα φιέστα στην Τούμπα στις 5 Μαΐου!

Οι επιτυχίες για τον Δικέφαλο του Βορρά διαδέχονται η μία την άλλη τη φετινή σεζόν και οι εορταστικές εκδηλώσεις θα συνεχιστούν.
Δεν είναι μόνο η επαγγελματική ομάδα των ανδρών που κατέκτησε το πρωτάθλημα φέτος, ούτε μονάχα οι επιτυχίες των τμημάτων υποδομής του ΠΑΟΚ. Είναι και η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου που κατέκτησε και μαθηματικά το 14ο πρωτάθλημα της ιστορίας της!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, η τελευταία αγωνιστική είναι προγραμματισμένη  για τις 5 Μαΐου και υπάρχει η σκέψη η τελευταία  αναμέτρηση να γίνει στην Τούμπα -αν αυτό είναι εφικτό-, με την ομάδα να θέλει να πανηγυρίσει μαζί με τον κόσμο της την κατάκτηση ενός ακόμα πρωταθλήματος. Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για τις 17.00 και είναι με αντίπαλο την Αγία Παρασκευή. 


Στο κείμενο αναφέρεται: 

«Το 14ο Πρωτάθλημα Ελλάδος στην ιστορία του κατέκτησε και μαθηματικά το τμήμα Ποδοσφαίρου Γυναικών του ΠΑΟΚ MORRIS φέτος αποδεικνύοντας για άλλη μία χρονιά ότι δεν έχει αντίπαλο μέσα στο γήπεδο.

Πολλά ακούστηκαν για την ομάδα του Δικέφαλου στην αρχή της σεζόν αλλά οι "ισόβιες" πρωταθλήτριες του ΠΑΟΚ "μίλησαν" μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου, "σίγασαν" τους αμφισβητίες και κατέκτησαν το 5ο συνεχόμενο πρωτάθλημα.

Η πιο πετυχημένη ομάδα στο ελληνικό γυναικείο ποδόσφαιρο έχει στην κατοχή της είκοσι συνολικά τίτλους, δεκατέσσερα πρωταθλήματα και έξι κύπελλα.

Στο Πρωτάθλημα Ελλάδος ο Δικέφαλος είναι πολυνίκης του θεσμού με δεκατέσσερις κατακτήσεις, ενώ κατέχει και το ρεκόρ οκτώ συνεχόμενων κατακτήσεων.

Το ίδιο ισχύει και για το Κύπελλο Ελλάδος, το οποίο έχει πραγματοποιηθεί οκτώ φορές με τον ΠΑΟΚ να στέφεται κυπελλούχος τις έξι (στις δύο πρώτες διοργανώσεις δεν είχε ιδρυθεί).

Το στοίχημα ηλικιακή ανανέωση και διατήρηση των πρωτείων κερδήθηκε με τη φετινή πορεία του τμήματος, το οποίο δεν έχει χάσει ούτε βαθμό δικαιώνοντας την διοίκηση και προσωπικά τον κ. Κατσαρή, ο οποίος δεν φείδεται κόπου και χρημάτων προκειμένου να διατηρήσει το τμήμα στον θρόνο του.

Ό,τι καλύτερο σε "εγχώριο" έμψυχο υλικό αποκτήθηκε το καλοκαίρι, ενώ και στις ξένες ο Δικέφαλος έδωσε τα ρέστα του με τη μεταγραφή της μπόμπερ Γκιζέλα Μπεντακούρ, και της αμυντικής ογκόλιθου Μιλιάνα Σμιλίκοβιτς.

Η τελευταία αγωνιστική, η οποία είναι προγραμματισμένη στις 5 Μαίου υπάρχει η σκέψη να γίνει στην Τούμπα -αν αυτό είναι εφικτό-, με την ομάδα να θέλει να πανηγυρίσει μαζί με τον κόσμο της την κατάκτηση ενός ακόμα πρωταθλήματος».