Σε αυτή την ομάδα στέλνουν οι Σουηδοί τον Μάρκους Μπεργκ - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τρίτη 30 Απριλίου 2019

Σε αυτή την ομάδα στέλνουν οι Σουηδοί τον Μάρκους Μπεργκ

Είναι ένα από τα ονόματα που έχουν παίξει αρκετά για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης του Ολυμπιακού, με τους ερυθρόλευκους ωστόσο να διαψεύδουν τα σενάρια που τους θέλουν να ενδιαφέρονται για την απόκτησή του.
Ο λόγος φυσικά για τον Μάρκους Μπεργκ.
Ο Σουηδός ολοκληρώνει την παρουσία του στην Αλ Αΐν και ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ήδη, αρκετές ομάδες έχουν ακουστεί για εκείνον όμως σύμφωνα με τους Σουηδούς ο Μπεργκ ετοιμάζεται να επιστρέψει στην πατρίδα του.
Για την ακρίβεια στην ομάδα που τον ανέδειξε. Αναφερόμαστε στην Γκέτεμποργκ η οποία σύμφωνα με δημοσίευμα όχι απλά του έχει καταθέσει πρόταση, αλλά οι δύο πλευρές είναι κοντά στη συμφωνία. Μάλιστα, στο "fotbollskanalen" ρώτησαν τον τεχνικό διευθυντή της σουηδικής ομάδας για το θέμα χωρίς εκείνος να το διαψεύσει. "Δεν σχολιάζουμε κάτι για παίκτες" ήταν η απάντηση που έδωσε.
Υπενθυμίζουμε ότι ο Μπεργκ ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα από την Γκετεμποργκ στην οποία έπαιξε 53 φορές πετυχαίνοντας 21 γκολ σε δύο χρόνια. Στη συνέχεια ακολούθησαν η Χρόνινγκεν, το Αμβούργο, η Αϊντχόφεν, ο Παναθηναϊκός και η Αλ Αΐν.