Ντάνιελ Ποντένσε: Συνεχίζεται η κόντρα Ολυμπιακού – Σπόρτινγκ - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Παρασκευή 26 Απριλίου 2019

Ντάνιελ Ποντένσε: Συνεχίζεται η κόντρα Ολυμπιακού – Σπόρτινγκ

Το θέμα του Ντάνιελ Ποντένσε είναι ένα από αυτά που απασχολούν τον Ολυμπιακό, με τη Σπόρτινγκ Λισαβώνας να έχει καταφύγει στο CAS, αλλά να μη σταματά εκεί τις κινήσεις της. Μια ιστορία που έχει ξεκινήσει από τη στιγμή που ο Πορτογάλος πάτησε το πόδι του στην Ελλάδα, μετά τα όσα συνέβησαν πέρσι στην πορτογαλική ομάδα.




Η πορτογαλική ομάδα, που… δεν έχει χωνέψει έναν χρόνο μετά τον τρόπο, με τον οποίο έφυγε ο βραχύσωμος μεσοεπιθετικός από τις τάξεις της, δε σκοπεύει απλά να ζητήσει τρόπο, ώστε να αποζημιωθεί για τη μετακίνησή του στο λιμάνι. Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Sportday», σκοπεύει παράλληλα να βάλει «τρικλοποδιές» στους «ερυθρολεύκους» σε μεταγραφικές τους αναζητήσεις.




Δεν είναι μόνο η είσοδός τους στην υπόθεση του Ισλάμ Σλιμανί, που άλλωστε υπήρξε και παίκτης τους, αλλά η παρακολούθηση κι άλλων περιπτώσεων, που αφορούν τους Πειραιώτες. Με δεδομένη, μάλιστα, την επιθυμία του Πέδρο Μαρτίνς να θέλει να φέρει παίκτες από την χώρα τους, τα «λιοντάρια» βλέπουν πιο εύκολο το έργο τους, έχοντας βρει παράλληλα φόρμουλα επικοινωνίας με τον Ζορζε Μέντες, ο οποίος αναμένεται σε αυτές τις εξελίξεις να διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο.