Κοιτάζει και άλλες περιπτώσεις, πλην Βράνιες η ΑΕΚ - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τρίτη 30 Απριλίου 2019

Κοιτάζει και άλλες περιπτώσεις, πλην Βράνιες η ΑΕΚ

Κοιτάζει και άλλες περιπτώσεις, πλην Βράνιες η ΑΕΚΜπορεί ο βελγικός Τύπος και ο οργανισμός της Άντερλεχτ να επιμένουν πως έχει προχωρήσει αρκετά η περίπτωση του Βόσνιου στόπερ, ωστόσο η ΑΕΚ εξετάζει και άλλες περιπτώσεις.
Το προηγούμενο τετραήμερο η πιθανότητα επιστροφής του Βράνιες να έμοιαζε πολύ προχωρημένη, αλλά αυτό δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση πως τα πράγματα έχουν, όπως τα παρουσίασε ο βελγικός Τύπος και ειδικά το ρεπορτάζ που βγαίνει από την Άντερλεχτ. Βλέπετε η ομάδα των Βρυξελλών, ακόμα το φυσάει και δεν κρυώνει με την αποτυχία της συγκεκριμένης μεταγραφής και βέβαια προσπαθεί να σώσει, το περισσότερο που μπορεί απ’ αυτή την κίνηση. Για τον ίδιο τον παίκτη από την άλλη η επανεκκίνηση της καριέρας του, δεν μπορεί να έχει πιο επιτυχημένη συνταγή από την ΑΕΚ, γι’ αυτό άλλωστε και ο Βόσνιος, κράτησε ανοικτή γραμμή με την Ένωση.

Οι «κιτρινόμαυροι» πάντως δεν έχουν «κόλλημα» με την περίπτωση του Βράνιες. Ο Νίκος Λυμπερόπουλος φέρεται να έχει εντοπίσει ήδη στόχους και από άλλες αγορές και φυσικά σε κάθε ενδεχόμενο δεν έχει αφοσιωθεί αποκλειστικά στην επιστροφή του Βόσνιου. Μάλιστα αν συμβεί κάτι τέτοιο και επιστρέψει ο 29χρονος στόπερ, αυτό θα συμβεί με τους όρους που θέλει η ΑΕΚ. Δηλαδή με ένα συμβόλαιο που δεν θα ξεπερνά τις 400-450 χιλ. ευρώ. Τα ζητήματα άλλωστε του πώς βλέπει η Ένωση το ενδεχόμενο επιστροφής του Βράνιες, τα ξεκαθάρισε ο Νίκος Λυμπερόπουλος στο πρόσφατο ταξίδι που έκανε εκεί.


Οπότε η επιστροφή του Βράνιες αυτή την ώρα μόνον σίγουρη δεν μπορεί να θεωρείται και κάθε άλλο παρά μόνο την δική του περίπτωση κοιτάζουν στην Ένωση. Μιας που μιλάμε για μια θέση που η ΑΕΚ χρειάζεται ίσως και περισσότερο από μία λύσεις, οι «κιτρινόμαυροι» κοιτάζουν και άλλες περιπτώσεις αμυντικών, με τον Νίκο Λυμπερόπουλο να έχει προχωρήσει πολύ την αναζήτηση του σε επίπεδο σκάουτινγκ και να έχει διαμορφώσει μια λίστα με πιθανές λύσεις για την συγκεκριμένη θέση. sport-fm.gr