Ο Google Chrome απέκτησε νυχτερινή λειτουργία - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Παρασκευή 26 Απριλίου 2019

Ο Google Chrome απέκτησε νυχτερινή λειτουργία

Ο Google Chrome απέκτησε νυχτερινή Î»ÎµÎ¹Ï„Î¿Ï…ÏÎ³Î¯Î±Ο browser Google Chrome πλέον λαμβάνει ενημέρωση για την έκδοση 74 σε όλα τα desktop versions, συμπεριλαμβανομένων των εκδόσεων για Mac, Windows και Linux. Με την έκδοση Chrome 74, οι χρήστες Windows μπορούν να ενεργοποιήσουν την πολυαναμενόμενη νυχτερινή λειτουργία.
Η λειτουργία αυτή αλλάζει τη διεπαφή χρήστη, τα μενού και το παράθυρο Λήψεων σε κάτι πιο ξεκούραστο στο μάτι για νυχτερινή χρήση.
Δεν έχει ενεργοποιηθεί πλήρως ακόμη, αλλά αν είστε σε Windows 10, υπάρχει τρόπος να δείτε το νέο dark mode. Μπορείτε να προσθέσετε μερικές λέξεις στο shortcut path, έτσι ώστε να έχετε δύο συντομεύσεις: μία για κανονική και μία για νυχτερινή λειτουργία.
Για να ενεργοποιήσετε τη νυχτερινή λειτουργία ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:
Δεξί κλικ στη συντόμευση του Chrome
Προσθέστε "κενό" και "--force-dark-mode" (το κομμάτι εντός των εισαγωγικών) στο τέλος του κελιού "Target".
Πατήστε "εφαρμογή"
Ανοίξτε τον Chrome μέσω της συντόμευσης που παραλλάξατε.
Ο Chrome 74 φέρνει επίσης την επιλογή για απενεργοποίηση των animations που μπορεί να προκαλούν ναυτία σε κάποιους χρήστες. Επίσης αλλάζει την πολιτική κάποιων site που ανοίγουν νέες σελίδες και δεν σας αφήνουν να τις κλείσετε. Υπάρχουν πολλές ακόμη αλλαγές, τις οποίες μπορείτε να δείτε στην επίσημη σελίδα υποστήριξης. zougla.gr