Μαρτίνς: «Έχουμε την ποιότητα να αντιμετωπίσουμε την Μίλαν» (vid) - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2018

Μαρτίνς: «Έχουμε την ποιότητα να αντιμετωπίσουμε την Μίλαν» (vid)

Μαρτίνς: «Έχουμε την ποιότητα να αντιμετωπίσουμε την Μίλαν» (vid)Ο Πέδρο Μαρτίνς τοποθετήθηκε στην συνέντευξη Τύπου για το Μίλαν - Ολυμπιακός και το ότι η ομάδα του έχει την ποιότητα αλλά και το ρόστερ να διαχειριστεί τέτοια ματς σε ευρωπαϊκό επίπεδο.
Ο Μαρτίνς είπε για:
 
Τον αγώνα με την Μίλαν εν μέσω ντέρμπι: Είναι αλήθεια πως το παιχνίδι αυτό έρχεται ανάμεσα σε δύο σημαντικά του πρωταθλήματος. Δεν θα αλλάξουμε όμως τον τρόπο που θα αντιμετωπίζουσε το ματς, στόχος μας είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος αλλά και η καλή πορεία στην Ευρώπη. Για αυτό και ο τρόπος που θα αντιμετωπίσουμε το ματς θα είναι ίδιος με όλα τα προηγούμενα παιχνίδια στην Ευρώπη. Δεν θα κουραστώ να το λέω πως η ομάδα είναι πλήρης, με ποιοτικό ρόστερ και τρεις ποιοτικούς τερματοφύλακες και είμαστε έτοιμοι για το αυριανό ματς. Είναι διαφορετικές διοργανώσεις και διαφορετικά κίνητρα, αλλά είμαστε έτοιμοι. Το παιχνίδι δεν είναι ιδιαίτερο μόνο γιατί είναι ανάμεσα σε δύο δυνατά ματς του πρωταθλήματος, αλλά και γιατί ο χρόνος είναι μικρός. Έχουμε όμως την ποιότητα να αντιμετωπίσουμε όλα τα παιχνίδια και είμαστε έτοιμοι και για αυτό.
 
Το αραβικό στοιχείο στην ομάδα και τον Ομάρ: Το σίγουρο είναι ότι ο Ομάρ δεν θα αγωνιστεί γιατί δεν είναι μαζί μας. Θα το μάθετε αύριο ποιος θα αγωνιστεί, δεν πρόκειται να σας πω κάτι. Όσον αφορά την ερώτησή σας η επιλογή μας έχει να κάνει με το τι ποδοσφαιριστές είναι.
 
Την Μίλαν και τον Γκατούζο: Ξέρω καλά τι θα περιμένω από τη Μίλαν. Γνωρίζω και τον προπονητή της Μίλαν ο οποιος ήταν ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής αλλά από τότε έχει αλλάξει το ποδόσφαιρο. Σίγουρα η ομάδα θα έχει δικά του χαρακτηριιστικά, αλλά θα είναι διαορετικά γιατί είναι διαφορετικό το ποδόσφαιρο από τότε. Περιμένουμε μία κυρίαρχη Μίλαν που κυνηγάει και βάζει εύκολα το γκολ, αλλά δέχεται και εύκολα γκολ. Περιμένουμε ένα επιθετικό παιχνίδι από την πλευρά τους, κάτι το οποίο θα επιδιώξουμε και εμείς. Θα προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες. Είδαμε τις δηλώσεις του προπονητή της Μίλαν και καταλάβαμε ότι έχει διαβάσει και εκείνος τον Ολυμπιακό. Θα είναι ένα παιχνίδι το οποίο θα αλλάζει η μπάλα συνέχεια και επίσης θα είναι ποιοτικό για όποιον το παρακολουθήσει.
 
Το ρόστερ: Είναι αλήθεια πως κάποιοι έχουν λιγότερα παιχνίδια αλλά είναι αρκετά για να τους δώσουν ρον ρυθμό που θα χρειαστεί. Είναι απαιτητικό το παιχνίδι και θα επιλέξουμε τους καλύτερους ποδοσφαιριστές που είναι στην καλύτερη κατάσταση για να μπουν και να κερδίσουν τη Μίλαν και με αυτήν τη νοοτροπία θα αγωνιστούμε αύριο.
 
Δείτε πιο κάτω Live εικόνα από το Facebook του Ολυμπιακού...