Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ, Μάρτινς: «Ήμασταν πολύ ανώτεροι» - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ, Μάρτινς: «Ήμασταν πολύ ανώτεροι»

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ, Μάρτινς: «Ήμασταν πολύ ανώτεροι» | Newsit.grΙκανοποιημένος από την απόδοση του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ εμφανίστηκε ο Πέδρο Μαρτίνς.
Στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα στο «Γ. Καραϊσκάκης», ο προπονητής του Ολυμπιακού τόνισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» ήταν πολύ ανώτεροι από τους Θεσσαλονικείς.

Όσα δήλωσε για
-το αν οφείλεται σε ατυχία ή ανικανότητα το γεγονός ότι δεν σκόραρε ο Ολυμπιακός: «Σήμερα δεχτήκαμε αυτογκόλ, είχαμε πάρα πολλές ευκαιρίες. Δείξαμε εν τέλει ανικανότητα στο να τις κάνουμε γκολ. Παίζει ρόλο και ο τερματοφύλακας και ο αντίπαλος τερματοφύλακας έκανε το έργο μας πιο δύσκολο. Είμαι ήρεμος, ωστόσο, επειδή η απόδοσή μας ήταν καλή. Είμαι σίγουρος ότι δεν θα επαναληφθούν πολλές φορές τέτοιες βραδιές. Κάναμε ό,τι περνάει από το χέρι μας. Πιστεύουμε πως δείχνουμε ποιότητα. Υπάρχουν πράγματα που πρέπει να διορθωθούν. Συνεχίζουμε με τον ίδιο τρόπο. Είμαστε σίγουροι ότι δεν θα έχουμε τέτοιες βραδιές και τέτοιες ήττες».

-το αν μένει ικανοποιημένος από το παιχνίδι: «Ικανοποιημένος δεν μπορώ να είμαι. Υπάρχουν πράγματα που δεν μπορείς να ελέγξεις, παίζει ρόλο και η ατυχία. Είχαμε ευκαιρίες και πρέπει να τις εκμεταλλευόμαστε. Είμαι ικανοποιημένος από τον τρόπο που παίξαμε και παλέψαμε για τη νίκη. Έχουμε ευθύνη για το αποτέλεσμα, δεν είμαι άνθρωπος που πιστεύω μόνο στην τύχη, αλλά δύσκολα συναντάς παιχνίδι με τέτοιους αντιπάλους, όπου η μια να υπερέχει τόσο πολύ. Είσαι ήσυχος όταν παίζει έτσι η ομάδα σου και παρουσιάζει ποιοτικό ποδόσφαιρο. Οι ομάδες θα διεκδικούν το πρωτάθλημα μέχρι τέλους. Η αντίδραση και το χειροκρότημα λέει πολλά. Δεν είναι εύκολο να συμβούν πολλές φορές αυτά που συνέβησαν σήμερα, μέσα σε μια βραδιά».

-το αν θέλει να σταθεί στο χειροκρότημα του κόσμου, παρά την ήττα: «Είναι μια εξαίρεση αυτή η βραδιά, δουλεύουμε καλά. Ήμασταν πολύ ανώτεροι σήμερα. Δείχνουμε ότι είμαστε σε καλό δρόμο και δεν θα αλλάξουμε τίποτα απολύτως. Όλος ο κόσμος είδε ότι η ομάδα δουλεύει καλά και μας χειροκρότησε». newsit.gr