Η Στόρμι Ντάνιελς διαλέγει από έναν δίσκο με μανιτάρια εκείνο που μοιάζει με το μόριο του Τραμπ! - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2018

Η Στόρμι Ντάνιελς διαλέγει από έναν δίσκο με μανιτάρια εκείνο που μοιάζει με το μόριο του Τραμπ!

mantitarΌταν ο σουρεαλισμός συναντά το... TMI (too much information).
Αν σας είχε σοκάρει η περιγραφή της Στόρμι Ντάνιελς για την ερωτική βραδιά που είχε περάσει πριν χρόνια με τον σημερινό πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, ενώ εκείνος ήταν ήδη παντρεμένος με την Μελάνια, τότε ίσως θα ήταν καλύτερα να μην δείτε το παρακάτω βίντεο.

Η διάσημη πορνοστάρ έχει μιλήσει αρκετές φορές σε συνεντεύξεις για εκείνο το βράδυ, και την αλλόκοτη σεξουαλική εμπειρία που της προσέφερε ο Αμερικανός μεγιστάνας. Σαν να μην έφταναν οι συνεντεύξεις, η Στόρμι φρόντισε να καταγράψει κάθε ανατριχιαστική (με όλο το νόημα της λέξης) λεπτομέρεια της ερωτικής της επαφής με τον Τραμπ στα απομνημονεύματά της με τίτλο Full Disclosure, που κυκλοφόρησαν πρόσφατα.

«Καθώς ήμουν εκεί ξαπλωμένη αισθανόμουν ενοχλημένη που με γαμ....σε ένας τύπος με τρίχες εφηβαίου σαν το Γέτι των Ιμαλαΐων και ένα πέος σαν τον χαρακτήρα του Μανιταρούλη από το Μάριο Καρτ», γράφει χαρακτηριστικά στο βιβλίο της και συμπληρώνει με νόημα: «Ήταν πιθανόν το λιγότερο εντυπωσιακό σεξ που έκανα ποτέ, όμως ο ίδιος δεν είχε την ίδια γνώμη».

Φυσικά, αυτό το απόσπασμα δεν θα μπορούσε παρά να σχολιαστεί εκτενώς στην πρόσφατη εκπομπή του Τζίμι Κίμελ, με καλεσμένη την σταρ της βιομηχανίας του πορνό. Ο παρουσιαστής μάλιστα, που μάλλον διαθέτει πολύ νοσηρή περιέργεια, δεν αρκέστηκε στην γλαφυρή περιγραφή της Στόρμι και την κάλεσε να δείξει σε εκείνον και το κοινό με τι είδους μανιτάρι μοιάζει το μόριο του Αμερικανού προέδρου.

Για τον σκοπό αυτό, ο Κίμελ παρουσίασε στην Ντάνιελς ένα δίσκο με ομοιώματα μανιταριών και της ζήτησε να «αναγνωρίσει» εκείνο του Τραμπ.

Η σκηνή που ακολουθεί είναι αρκετά αστεία και σουρεαλιστική, με την πορνοστάρ να ζητά από τον παρουσιαστή να τοποθετήσει τα «υποψήφια» μανιτάρια στη σωστή θέση για να γίνει σωστά η αναγνώριση.

'Οσο για την επιλογή της, θα πρέπει να δείτε το βίντεο για να την μάθετε. Το μόνο που μπορούμε να πούμε με σιγουριά είναι πως ο Τραμπ δεν θα είναι καθόλου μα καθόλου ευχαριστημένος...