Τότεναμ - Μπαρτσελόνα 2-4 - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2018

Τότεναμ - Μπαρτσελόνα 2-4

Τότεναμ - Μπαρτσελόνα 2-4Ο... θρύλος Μέσι πέτυχε δυο γκολ στο Wembley, είχε δυο δοκάρια και η Μπαρτσελόνα πέρασε εύκολα από το Λονδίνο επικρατώντας 4-2 της Τότεναμ. Γκολάρα ο Ράκιτιτς, γκάφα ο Γιορίς. 
Η ματσάρα της χρονιάς έγινε στο Wembley! Εξαιρετική η Μπαρτσελόνα, απίθανος Μέσι και οι Καταλανοί επικράτησαν 4-2 της Τότεναμ. Δυο γκολ ο Αργεντίνος, δυο δοκάρια και η ομάδα του Βαλβέρδε στην κορυφή με έξι βαθμούς. Οι Σπερς δεν έπεισαν, ο Γιορίς και η άμυνα έκαναν πολλά λάθη, με συνέπεια να παραμείνουν στον πάτο χωρίς πόντο. Μόνο η Λυών το 2007 και η Μαρσέιγ το 2010 προκρίθηκαν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης με... 0 βαθμούς στη 2η αγωνιστική.
Η Μπαρτσελόνα μπήκε πολύ δυνατά, αιφνιδίασε τους Σπερς και πήρε τον έλεγχο με το... καλημέρα! Μόλις στο 2ο λεπτό ο Μέσι με εντυπωσιακή πάσα έβγαλε τον Αλμπα, ο Ισπανός εκμεταλλεύθηκε την τραγική έξοδο του Γιορίς, μοίρασε ιδανικά στον Κουτίνιο ο οποίος πέτυχε το πρώτο γκολ με τη Μπάρτσα στο Champions League. Οι Καταλανοί είχαν την υπεροχή και δυο καλές προσπάθειες με Μέσι, Λενγκλέ! Ωστόσο, στο 28ο λεπτό η Μπαρτσελόνα σίγησε το Γουέμπλεϊ για δεύτερη φορά, με τον Ράκιτιτς να πετυχαίνει ένα εντυπωσιακό γκολ με σουτ έξω από την περιοχή. Οι Σπερς ήταν νευρικοί, δεν μπoρούσαν να δημιουργήσουν, όταν στο ημίωρο ο αντίπαλος είχε 60% κατοχή, αλλά και δυο ακόμα καλές ευκαιρίες με Κουτίνιο και Σουάρες. Μόλις μια τελική για την Τότεναμ στο α' μέρος, αλλά ο Τερ Στέγκεν μπλόκαρε το σουτ του Λαμέλα.
Ο Λιονέλ Μέσι μπήκε ορεξάτος στην επανάληψη, αλλά είχε ραντεβού με την ατυχία! Τόσο στο 47ο λεπτό όσο και στο 51' οι προσπάθειες του Αργεντίνου σταρ βρήκαν στο δοκάρι. Αντίθετα, ο Κέιν στην πρώτη μεγάλη ευκαιρία βρήκε δίχτυα. Στο 52' ο Λαμέλα μοίρασε στον αρχηγό των Σπερς, ο οποίος έφτασε τα 10 γκολ σε 12 ματς στο Champions League. Ο Μέσι απάντησε άμεσα και στο 56' βρήκε δίχτυα στο Γουέμπλεϊ, κάτι που είχε πετύχει και στον τελικό του 2011. Οι Λονδρέζοι ρίσκαραν, οι Καταλανοί χαλάρωσαν και στο 66' μπήκαν οι γηπεδούχοι μπήκαν στο κόλπο! Ο Λαμέλα βρέθηκε σε θέση βολής, έκανε το σουτ, κόντραρε στον Λενγκλέ και κατέληξε στα δίχτυα του Τερ Στέγκεν. Η πίεση των γηπεδούχων αυξήθηκε, αλλά χωρίς αποτέλεσμα, μιας και οι προσπάθειες των Κέιν, Σάντσες δε βρήκαν στόχο! Η Τότεναμ ρίσκαρε, αλλά δεν της βγήκε, μιας και ο Μέσι στο 90' διαμόρφωσε το 4-2.
Τότεναμ (Mαουρίτσιο Ποκετίνο): Γιορίς, Αλντερβάιρελντ, Τρίπιερ, Ντέιβις, Σάντσες, Γουανιάμα (57' Ντάιερ), Λαμέλα (79' Γιορέντε), Μόουρα, Γουίνκς, Σον (66' Σισοκό), Κέιν
Μπαρτσελόνα (Ερνέστο Βαλβέρδε): Τερ Στέγκεν, Πικέ, Αλμπα, Λενγκλέ, Σεμέδο, Ράκιτιτς, Μπουσκέτς (90' Βερμάελεν), Κουτίνιο (83' Ραφίνια), Αρθουρ (87' Βιδάλ), Μέσι, Σουάρες
ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Αϊντχόφεν-Ιντερ 1-2
Τότεναμ-Μπαρτσελόνα 2-4
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Μπαρτσελόνα 6 (8-2)
2. Ιντερ 6 (4-2)
3. Τότεναμ 0 (3-6)
4. Αϊντχόφεν 0 (1-6)
ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (24/10)
Αϊντχόφεν-Τότεναμ
Μπαρτσελόνα-Ιντερ