Το Mate 20 Pro σε φωτογραφίες με τις επίσημες θήκες της Huawei - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018

Το Mate 20 Pro σε φωτογραφίες με τις επίσημες θήκες της Huawei

mate20pro accessories1Ο επόμενος μήνας αναμένεται να είναι “καυτός” για τη Huawei μιας και θα γίνει η παρουσίαση των Mate 20 και Mate 20 Pro στις 16 Οκτωβρίου, με το τελευταίο να αποκαλύπτεται σε φωτογραφίες μαζί με τις επίσημες θήκες της εταιρείας.

Η “διαρροή” με τις φωτογραφίες των θηκών του Mate 20 Pro έγινε από το SlashLeaks και εφόσον ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, αποκαλύπτουν τόσο την ίδια τη συσκευή με την τετράγωνη κάμερα που αποτελείται από τρεις φακούς και το LED flash, όσο και τις θήκες της. Αυτές αποτελούνται από θήκες σιλικόνης, Smart View Cover, PU Wallet cover καθώς και τον ασύρματο φορτιστή της Huawei όπως και την NM Card έναν νέο τύπο microSD κάρτας με χωρητικότητα 128GB και ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων τα 90ΜΒ ανά δευτερόλεπτο.

Επιπλέον, φαίνεται πως τα νέα Mate 20 θα έχουν τη δυνατότητα να φορτίζονται ασύρματα, μιας και εμφανίστηκαν φωτογραφίες του ασύρματου φορτιστή της Huawei ο οποίος υποστηρίζει το προτύπου ασύρματης φόρτισης Qi και συνδέεται με τον αντάπτορα της τροφοδοσίας ρεύματος μέσω θύρας USB-C.

mate20pro accessories2
mate20pro accessories3
mate20pro accessories4
mate20pro accessories5
mate20pro accessories6
mate20pro accessories7
mate20pro accessories8
mate20pro accessories9