Υποψήφια για το νοτιοαφρικανικό "Survivor" η Κέρκυρα! - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2018

Υποψήφια για το νοτιοαφρικανικό "Survivor" η Κέρκυρα!

Υποψήφια για το νοτιοαφρικανικό "Survivor" η Κέρκυρα!Έναν ευφάνταστο πλην αμφιλεγόμενο τρόπο να προσελκύσουν τουρίστες στο όμορφο νησί της Κέρκυρας βρήκαν οι ιθύνοντες της Περιφέρειας Ιόνιων Νήσων. Όπως ανακοίνωσε ο αντιπεριφερειάρχης τουρισμού, Σπύρος Γαλιατσάτος η Κέρκυρα είναι και επίσημα ανάμεσα στα υποψήφια μέρη για να γυριστεί το "Survivor" της Νότιας Αφρικής.

Η είδηση κάνει τον γύρο των τοπικών μέσων με δεκάδες φωνές να εναντιώνονται σ' αυτή την κίνηση, όμως η Περιφέρεια επιμένει πως αν τελικά οι αρχές του Γιοχάνεσμπουργκ δώσουν το πράσινο φως να γυριστεί το ριάλιτι στο νησί του Ιονίου, αυτό θα φέρει αύξηση του τουρισμού.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΠΙΝ:

"Κατόπιν συνεργασίας της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων με τον ΕΟΤ και το Γενικό Ελληνικό Προξενείο στο Γιοχάνεσμπουργκ, επισκέφτηκε την Κέρκυρα στις 08 και 09 Σεπτεμβρίου, 5μελής αποστολή από την Νότιο Αφρική, προκειμένου να διερευνήσει κατάλληλες τοποθεσίες για τα γυρίσματα της παραγωγής του «TPOPICAL  ISLAND OF TREASURE».
Πρόκειται για εκπομπή τύπου survivor με παίκτες από τη Νότιο Αφρική και έπαθλο 1.000.000 ραντ (περίπου 66.666,00 euros). Ο κύκλος αυτός θα είναι ο ένατος της εκπομπής. Ο όγδοος κύκλος είχε γυριστεί στις Μαλδίβες και είχε την δεύτερη μεγαλύτερη ακροαματικότητα στη Χώρα. Η εν λόγω εκπομπή προβάλλεται στο κανάλι ‘’SABC 3’’ (South African Broadcasting Corporations), που εκπέμπει στα Αγγλικά και στα Africans.
H αποστολή αποτελείτο από τους: Miantha Padayachee – Tropika Marketing Manager, Darryl Roux, Bradley van den Berg – Executive Producer/COO της  ‘Cardova Productions’, Τrevor Sumner και Michelle Sansom – Sponsorship Manager/Producer.
Περιηγήθηκαν στη δυτική ακτή της Κέρκυρας και συγκεκριμένα στον Χαλικούνα, τον Ίσσο (Κεδρόδασος, Λιμνοθάλασσα κ παραλία), τον Γαρδένο, τον Αρκουδίλα, Τους Λιαπάδες και την Ροβινιά και τέλος την Παλαιοκαστρίτσα. Δήλωσαν εντυπωσιασμένοι από τα τοπία που αντίκρισαν και εφόσον επιλέξουν την Κέρκυρα για τα γυρίσματα της εκπομπής αυτά θα πραγματοποιηθούν το φθινόπωρο του 2019.

Τόσον η Δ/νση ΥΠ. ΕΞ (Υπηρεσιών Εξωτερικού) του ΕΟΤ, όσον και η ΠΙΝ, θεωρούν ότι η εν λόγω ενέργεια εφ όσον ευδοκιμήσει, είναι εξαιρετικά σημαντική και με προοπτικές για τη δυναμική προβολή του τουριστικού προϊόντος της Κέρκυρας, στην αγορά της Ν. Αφρικής." makthes.gr