Στα κάγκελα όλοι με Σκίμπε, τον «καθαρίζει» ο... αντι-Μήτρογλου; - Ατάκα να πέσεις κάτω για Φορτούνη - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2018

Στα κάγκελα όλοι με Σκίμπε, τον «καθαρίζει» ο... αντι-Μήτρογλου; - Ατάκα να πέσεις κάτω για Φορτούνη

Στα κάγκελα όλοι με Σκίμπε, τον «καθαρίζει» ο... αντι-Μήτρογλου; - Ατάκα να πέσεις κάτω για ΦορτούνηΑμφίβολη παραμένει η συμμετοχή του Κώστα Μήτρογλου στο προσεχές παιχνίδι της Εθνικής μας ομάδας απέναντι στην Ουγγαρία.
Μπορεί ο Έλληνας φορ να μην έχει κάτι το σοβαρό, παρά ένα ελαφρύ γύρισμα στον αστράγαλο που του έχει προκαλέσει κάποιες μικρές ενοχλήσεις, ωστόσο το πιο πιθανό, με τα υπάρχοντα δεδομένα, είναι ο Μίκαελ Σκίμπε να μην πάρει το ρίσκο να τον χρησιμοποιήσει στην αρχική 11άδα.
Και σε αυτό το ενδεχόμενο, φυσικά, παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον ποιον θα επιλέξει ο Γερμανός τεχνικός για αντικαταστάτη του, καθώς το «πείραμα» με τον Τάσο Μπακασέτααπέναντι στους Εσθονούς δεν του βρήκε σε καμία περίπτωση. 
Υπάρχει, βέβαια, η επιλογή του Τάσου Δώνη, ωστόσο με τον νεαρό άσο φαίνεται πως υπάρχουν διάφορα «θέματα» που μπορεί να «φρενάρουν» τον ομοσπονδιακό προπονητή για να του δώσει φανέλα βασικού.
Όπως και να έχει, ο Μίκαελ Σκίμπε έχει δεχθεί τελευταία πολύ σκληρή κριτική για τις επιλογές του στην 11άδα και τις «αλχημείες» που κάνει σε αυτή, αλλάζοντας πολλές φορές τις φυσικές θέσεις των παικτών, με αποτέλεσμα το παιχνίδι με τους Ούγγρους να θεωρείται αρκετά σημαντικό για τις αποφάσεις που θα πάρει αυτή τη φορά ο Γερμανός τεχνικός.
Εξάλλου, όπως σας γράψαμε σε άλλο ρεπορτάζ, το γεγονός ότι ο Μίκαελ Σκίμπε προχωράει σε αλλοπρόσαλλες επιλογές ως προς τον καταρτισμό της 11άδας φαίνεται πως του έχει «στοιχίσει» εντός κι εκτός ομάδας. Δεν είναι, μάλιστα, υπερβολή να πούμε πως ο Γερμανός έχει χάσει πόντους και πως μπορεί αυτές οι… εμπνεύσεις του να γυρίσουν μπούμερανγκ στην πορεία.    
«Μέλι» από τους… Εσθονούς;
Στο μεταξύ, γράφτηκε κι ένα απίθανο για τον Κώστα Φορτούνη, με αφορμή την εξαιρετική παρουσία του Έλληνα άσου στο Ταλίν. Ότι, δηλαδή, με την απόδοσή του έσταζαν… μέλι οι Εσθονοί, οι οποίοι «μαγεύτηκαν» από τις ικανότητές τους. Κάτι που προφανώς μπορεί να έγινε, ωστόσο μάλλον δεν έχει καμία αξία τι γνώμη έχουν στη συγκεκριμένη -υποανάπτυκτη ποδοσφαιρικά- χώρα για τον αρχηγό του Ολυμπιακού, όταν ο ίδιος με τις εμφανίσεις του στο παρελθόν έχει τραβήξει τα βλέμματα στο Τσάμπιονς Λιγκ ακόμα και απέναντι σε μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους από κορυφαία πρωταθλήματα...