Σοβαρός τραυματισμός 19χρονης στο Αγρίνιο κατά την πορεία για τον Φύσσα - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2018

Σοβαρός τραυματισμός 19χρονης στο Αγρίνιο κατά την πορεία για τον Φύσσα

φωτό και βίντεο: sinidisi.gr - agrinionews.gr - seleo.gr - thestival.gr - tempo24.newsΗ νεαρή χτυπήθηκε από αιχμηρό βαρύ αντικείμενο στο πρόσωπο ενώ καθόταν σε παγκάκι στην κεντρική πλατεία. Δεν κινδυνεύει η ζωή της, αλλά την Τετάρτη θα χειρουργηθεί.
Από το σοβαρό τραυματισμό μιας κοπέλας αμαυρώθηκαν φέτος οι εκδηλώσεις στη μνήμη του Παύλου Φύσσα, ενώ ένταση υπήρξε και σε αρκετές πόλεις της χώρας. 

Ειδικότερα, σε επεισόδια που σημειώθηκαν στο κέντρο του Αγρινίου, κατά τη διάρκεια της πορείας στη μνήμη του Φύσσα τραυματίστηκε σοβαρά μια 19χρονη. Η νεαρή χτυπήθηκε στο πρόσωπο είτε από αιχμηρό βαρύ αντικείμενο είτε από φωτοβολίδα ευθείας βολής, ενώ καθόταν σε παγκάκι στην κεντρική πλατεία. Διακομίστηκε με το ΕΚΑΒ εσπευσμένα στο νοσοκομείο Αγρινίου έχοντας χάσει αρκετό αίμα. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για σοβαρά τραύματα της 19χρονης στο πρόσωπο, καθώς φέρει πολλαπλά κατάγματα σπλαχνικού κρανίου. Δεν κινδυνεύει η ζωή της, αλλά την Τετάρτη θα χειρουργηθεί.
Σύμφωνα με πληροφορίες, άτομα που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους και βρίσκονταν στο τέλος της πορείας στο Αγρίνιο, πέταξαν βόμβες μολότοφ εναντίον των αστυνομικών, οι οποίοι απάντησαν με χρήση χημικών.




Επεισόδια σημειώθηκαν μπροστά από το Δημοτικό Θέατρο του 
Πειραιά, λίγο πριν ολοκληρωθεί η πορεία για τα πέντε χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Ομάδες αγνώστων έριξαν βόμβες μολότοφ και πέτρες στην κλούβα των ΜΑΤ που έχει παραταχθεί στο πλάι του Δημοτικού Θεάτρου εμποδίζοντας την πρόβαση στα γραφεία της Χρυσής Αυγής, και οι αστυνομικές δυνάμεις απάντησαν με ρίψη δακρυγόνων.



Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων τραυματίστηκε, κάτω από άγνωστες ακόμα συνθήκες, μία νεαρή γυναίκα, η οποία διακομίστηκε στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί έχουν προχωρήσει σε προσαγωγές.

Ένταση σημειώθηκε και μπροστά από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην οδό Εγνατίας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Ενώ ολοκληρωνόταν η πορεία για τον Παύλο Φύσσα, ομάδα ατόμων φόρεσε κουκούλες και κράνη επιτέθηκε σε αστυνομικές δυνάμεις που φρουρούσαν τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, πέταξαν πέτρες και μολότοφ οι αστυνομικές δυνάμεις έκαναν χρήση δακρυγόνων και ο κλεφτοπόλεμος συνεχίζεται στα στενά γύρω από την αρχαία αγορά. 

molotof-1.jpg

Νωρίτερα, ομάδα επιτέθηκε προς τους αστυνομικούς στο ΥΜΑΘ ενώ στις φλόγες τυλίχθηκε και IX, όμως την φωτιά πρόλαβαν περίοικοι πριν εξαπλωθεί. 

Μικρής έκτασης επεισόδια σημειώθηκαν όμως και στο κέντρο της Πάτρας, μετά το τέλος της πορείας στη μνήμη του Φύσσα. Ομάδα ατόμων έβαλε φωτιά σε κάδους απορριμμάτων και πέταξε βόμβες μολότοφ εναντίον των διμοιριών των ΜΑΤ, που απάντησαν με την ρίψη χημικών. Νωρίτερα, ομάδα αγνώστων ατόμων είχε επιτεθεί κατά των γραφείων του κόμματος Ελληνική Λύση, που βρίσκονται στην πλατεία Γεωργίου.

ÎÏίθεÏΕ κοÏκοÏλοÏÏÏÏν και ÏÏο Î¥ÎÎÎ. ΣÏνεÏίζονÏαι Ïα εÏειÏÏδια ÏÏο κένÏÏο ÏÎ•Ï ÎεÏÏÎ±Î»Î¿Î½Î¯ÎºÎ•Ï (ÎÎÎΤÎÎ)
molotof-2.jpg



skai.gr