Πρόβλεψη του Νεϊμάρ για τις πρώτες θέσεις στην Premier League χωρίς… Λίβερπουλ - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2018

Πρόβλεψη του Νεϊμάρ για τις πρώτες θέσεις στην Premier League χωρίς… Λίβερπουλ

Πρόβλεψη του Νεϊμάρ για τις πρώτες θέσεις στην Premier League χωρίς… Î›Î¯Î²ÎµÏÏ€Î¿Ï…Î»Ο επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν κάνει πρόβλεψη για την πρώτη τετράδα της Premier League, χωρίς να βρίσκεται η Λίβερπουλ εντός των επιλογών του.
Σε πρόσφατη συνέντευξή του στην Daily Express ο Βραζιλιάνος άσος της Παρί Σεν Ζερμέν έκανε τις δικές του προβλέψεις για το αγγλικό πρωτάθλημα.

«Δεν είναι εύκολο να πει κανείς ποιος θα κατακτήσει το αγγλικό πρωτάθλημα, αλλά πιστεύω ότι η Μάντσεστερ Σίτι έχει πολλές πιθανότητες. Δεύτερη θα είναι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τρίτη η Τσέλσι. Στην τέταρτη θέση νομίζω πως θα τερματίσει η Τότεναμ», ανέφερε ο 26χρονος άσος.

Γεγονός είναι πως ο Νεϊμάρ δεν υπολόγισε στην τετράδα την Λίβερπουλ, η οποία έχει κάνει το καλύτερο ξεκίνημά της ιστορίας της, στην Premier League από το 1990-91. Οι τέσσερις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και τα 9 γκολ που έχει πετύχει, φαίνεται ότι δεν συγκίνησαν τον Βραζιλιάνο σούπερ στα, ώστε να... τοποθετήσει τους «κόκκινους» στην πρώτη τετράδα.

Παράλληλα, ο Ροναλντίνιο σχολίασε το γεγονός ότι ο Νεϊμάρ είχε σκεφτεί την επιστροφή του στην Ισπανία, αλλά επέλεξε να αγωνιστεί για μία ακόμη χρονιά στην PSG. Έτσι σε πρόσφατη συνέντευξή του στην Mundo Deportivo ανέφερε:

«Ο Νεϊμάρ είναι από τους καλύτερους παίκτες του κόσμου και θα με χαροποιούσε πολύ η επιστροφή του στην Μπαρτσελόνα. Τα πάντα είναι πιθανά στο ποδόσφαιρο αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι ο ίδιος είναι χαρούμενος που βρίσκεται στην Παρί».  sport-fm.gr