Πέλλα: “Η μικρή δεν σε θέλει” – Το φονικό αμόκ και οι 9 πυροβολισμοί – Τυφλωμένος από το πάθος για την 22χρονη ο 38χρονος δράστης - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2018

Πέλλα: “Η μικρή δεν σε θέλει” – Το φονικό αμόκ και οι 9 πυροβολισμοί – Τυφλωμένος από το πάθος για την 22χρονη ο 38χρονος δράστης


Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως για το φονικό στην Πέλλα. Ο 38χρονος φαίνεται ότι τυφλώθηκε από το πάθος του για την 22χρονη από την Κρύα Βρύση των Γιαννιτσών και όταν έμαθε δεν έχει καμία ελπίδα αποφάσισε να δώσει αιματηρό τέλος.
Ο 38χρονος έμαθε ότι η κοπέλα πέρασε στη Φιλοσοφική στην Κρήτη. Φοβήθηκε ότι θα τη χάσει και αποφάσισε να πάει στο σπίτι της να τη ζητήσει.
Ο 48χρονος πατέρας της κοπέλας του είπε “η μικρή δεν σε θέλει” και τότε, σύμφωνα με την εφημερίδα espresso ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για το φονικό.
Είκοσι λεπτά πριν τις 22:00 το βράδυ της περασμένης Τρίτης ο 38χρονος επέστρεψε στο σπίτι της 22χρονης.
Εκεί εκτός από την κοπέλα βρισκόταν η 20χρονη αδελφή της, ο 48χρονος πατέρας της, ο 74χρονος παππούς της και η 69χρονη γιαγιά της.
Ήταν, σύμφωνα με πληροφορίες σε έξαλλη κατάσταση, σήκωσε την καραμπίνα και φαίνεται ότι την έστρεψε στην 22χρονη. Η γιαγιά της αντέδρασε χωρίς δεύτερη σκέψη, μπήκε μπροστά και δέχθηκε τα σκάγια πέφτοντας νεκρή.
Ο 38χρονος σε ένα πραγματικό αμόκ πυροβόλησε συνολικά εννιά φορές. Τα σκάγια τραυμάτισαν ελαφρά την 22χρονη και τον 74χρονο παππού της. Τα σημάδια στους τοίχους, τις πόρτες και τα παράθυρα του σπιτιού στις φωτογραφίες του thestival μαρτυρούν ότι ο άνδρας πυροβολούσε στα τυφλά…
Στη συνέχεια ο δράστης έφυγε και λίγα μέτρα πιο κάτω προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του, αυτοτραυματίστηκε και πριν φτάσουν στο σημείο οι αστυνομικοί δέχθηκε επίθεση από συγγενείς και φίλους της κοπέλας. Τώρα νοσηλεύεται φρουρούμενος στη Θεσσαλονίκη.
Όπως λένε φίλοι της 22χρονης η κοπέλα δεν είχε ερωτική σχέση με τον 38χρονο. Του είχε ξεκαθαρίσει μάλιστα όπως λένε ότι δεν έχει καμία ελπίδα και έτσι φαίνεται εκείνος αποφάσισε να δώσει αυτο το αιματηρό τέλος…
Με πληροφορίες από εφημερίδα espresso, φωτογραφίες και βίντεο thestival