Παπασταθόπουλος: "Σούταραν πέντε φορές, τσαντίστηκα στο δεύτερο γκολ!" - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2018

Παπασταθόπουλος: "Σούταραν πέντε φορές, τσαντίστηκα στο δεύτερο γκολ!"

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος μίλησε για κακή αμυντική λειτουργία της Εθνικής Ελλάδος και στάθηκε ιδιαίτερα στο δεύτερο γκολ που δέχθηκε το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα από τους Ούγγρους.
Στην κακή αμυντική λειτουργία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στάθηκε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης και την ήττα από την Ουγγαρία.
Όπως τόνισε μάλιστα τσαντίστηκε κυρίως από το δεύτερο γκολ που δέχθηκε η Ελλάδα και το γεγονός ότι οι Ούγγροι είχαν την ευκαιρία να σουτάρουν πέντε συνεχόμενες φορές.
Χαρακτηριστικά είπε στην κάμερα του "EPSILON TV":
«Νομίζω ότι μπήκαμε νωθρά στο παιχνίδι και δώσαμε χώρο στον αντίπαλο μας. Το πρώτο γκολ που δεχτήκαμε ήταν μια καλή προσπάθεια από την πλευρά των αντιπάλων.
Ελέγχαμε το παιχνίδι μετά την ισοφάριση, αλλά στο δεύτερο γκολ είχαμε κακή αμυντική λειτουργία συνολικά σαν ομάδα. Αφήσαμε τον αντίπαλο να σουτάρει πέντε φορές και τσαντίστηκα με αυτό γιατί όταν αφήνεις τον αντίπαλο να σουτάρει τόσες φορές, θα δεχθείς γκολ.
Αν δούμε και τα δύο γκολ, είναι θέμα ολικής αμυντικής λειτουργίας, δεν φταίνε 2-3 άτομα. Θα πρέπει να βελτιώσουμε σαν ομάδα το αμυντικό μας κομμάτι».

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ: "ΕΙΧΑΜΕ ΚΕΝΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ"

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος από την πλευρά του στάθηκε στα κενά διαστήματα που είχε το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα με τον επιθετικό του Ολυμπιακού να τονίζει στην κάμερα της "Cosmote TV".
Για την ήττα από την Ουγγαρία:

«Δημιουργήσαμε και χάσαμε πολλές ευκαιρίες, αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε και άλλο γκολ και έτσι ήρθε αυτό το αποτέλεσμα».
Για το σκληρό παιχνίδι των Ούγγρων:
«Νομίζω ότι θα μπορούσαν να βγουν κάποιες κάρτες παραπάνω. Δεχθήκαμε σκληρά μαρκαρίσματα και εκτός φάσης. Πραγματικά ένιωσα ότι σε κάποια φάουλ αδικηθήκαμε από τον διαιτητή, γιατί κάποιες κάρτες θα μπορούσαν να επηρεάσουν τον αγώνα».
Για την εμφάνιση της Εθνικής:

«Σήμερα είχαμε την κατοχή της μπάλας. Δεν μπορούμε να γίνουμε πιο σκληροί. Προσπαθήσαμε να βγάλουμε την ποιότητα μας στο γήπεδο και να δημιουργήσουμε, κάποιες στιγμές το κάναμε και κάποιες στιγμές είχαμε κενά διαστήματα».